Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Old Republic'de Düşmanla İletişim Yasak!

The Old Republic'in başarısız olması pek de beklenmiyor doğrusu.
 
     Star Wars evreninin meraklıları tarafından ve hatta pek çok MMO severce delicesine beklenen Star Wars: The Old Republic'in kısa süre sonra bizlerle olmasını bekliyoruz. Beta aşamasında olan yapım hakkında konuşan creative director James Ohlen oyuncu adaylarının epey ilgisini çekecek bir detay açıkladı.

     TenTonHammer'a konuşan James Ohlen'ın dediğine göre beta'nın aksine oyun piyasaya çıktığında, iki faction aralarında konuşamayacak, yani chat yapamayacak ve birbine mail gönderemeyecek. Jedi'lar ve Dark Side tarafları kısacası birbirleri ile iletişim kuramayacak. Bunu seçmelerinin en büyük sebebinin Star Wars evreninin kurallarına sadık kalmak olduğunu
söyleyen James Ohlen kararlarının arkasında duruyor.

     Horde ve Alliance'daki durumdan farklı olarak bunun Galaktik bir imparatorluk olduğunu, kurallarında buna göre işleyeceğinin altını çizen James Ohlen, aynı zamanda insanların düşman sınıfındaki oyunculara sataşıp, kötü sözler söylemelerini ve bu gibi durumları da engellemek istediklerini söylüyor.
 
     Kısacası farklı faction'daki bir arkadaşınız ile oyun içinde iletişime geçemeyecek, farklı faction'daki bir başka karakterinize item yollayamayacaksınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
The Witcher 2: Version 2.0 Detaylandı Minecraft Yapımcısı Bethesda'ya Meydan Okuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2011 22:36:38

0
Bu olayı hainlik olmasın diye düşünmüşler sanırım ama faydasız.msn,facebook,Twiter gibi anlık haberleşme siteleri var bir birine haber vermek isteyten oyundan veremese bile bu kanallardan rahatlıkla haber yollayabilir :D. Ama star wars dünyasında geçecek bir oyun içi özellik olarak iyi düşünülmüş :D

BSC Misafiri

17.8.2011 22:17:21

+1
bana "wtf tank" demesinlerde

In Isaac We Trust

17.8.2011 22:04:55

0
başarılı bir şekilde eklemişler oyuna bu olayı. beta gelsin ama artık beklemek büyük sıkıntı vermeye başladı star wars'a doyalım gelsinde .

tnszfr

17.8.2011 21:23:17

+1
güzel güzel bi oyuncu olarak oynadığım oyunda milletle küfürleşmekten çok oyun oynamayı tercih ederim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız