Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda Özel Versiyonu NES – Nintendo Switch Online'a Eklendi

 
The Legend of Zelda'nın özel versiyonu The Legend of Zelda: Living the Life of Luxury NES Open Tournament Golf, Solomon's Key ve Super Dodge Ball oyunları ile birlikte bugün Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online uygulamasına eklendi.
 
Nintendo Switch Online abonelerine özel olan uygulama sayesinde kullanıcılar çeşitli klasik Nintendo Entertainment System oyunlarını oynayabiliyor. Uygulama 20 oyunla çıktı ve her ay üç - dört oyun eklenmesi planlanıyor. Kullanıcılar online oynama özelliği sayesinde hangi oyun olduğuna bağlı olarak arkadaşlarıyla rekabet edebilir (ya da co-op), ekranını paylaşabilir ve kontrolcü arasında geçiş yapabilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması sayesinde oyun esnasında sesli sohbet de yapılabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Stardew Valley iOS ve Android'e Geliyor Onimusha: Warlords Remaster için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

BSC Misafiri

10.10.2018 13:54:25

0
Ninja Gaiden 3 - The Ancient Ship of Doom ne oyundur bir an önce sisteme gelirse iyi olur. O zaman oynadığımda bu ne böyle film gibi demiştim, nes sürümünün müzikleri hala efsanedir. Jurassic Park, Darkwing Duck, Goal 3, Alien 3 sistemdeki favorilerimden diğer bazıları. Onlarda gelince daha iyi olacak. Hala bu oyunları eski diye oynamamış varsa kendine çok yazık eder.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız