Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part 1'in Birinci Şahıs Modundan Yeni Görüntüler Geldi

 
 
YouTube'da içerik üreticisi Voyagers Revenge, The Last of Us Part 1'in birinci şahıs modunu sergileyen yeni bir video paylaştı. Yayınlanan yeni videoda The Last of Us'ın birinci şahıs modunda nasıl görüneceği gösteriliyor ve bizlere fikir veriyor.
 
Mod geliştirilmeye devam ediliyor
 
 
 
Şu anda yapım aşamasında olan birinci şahıs modunun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok. Ancak oynanış görüntülerine bakacak olursak gayet güzel bir deneyimi bizlere aktaracağını söyleyebiliriz. Diğer bir deyişle bu mod resmi birinci şahıs modu kadar iyi görünüyor. Her ne kadar mod çok iyi görünse de Voyager's Revenge, modun şu anda kararsız olduğunu ve oyunu birçok kez çökerttiğini iddia ediyor. Ayrıca mod, oyunun son sürümünü desteklemiyor 
 
Birçok kişi bu modun yayınlanacağını düşünmüyor. Ne olursa olsun böyle bir yapıyı görmek bizlere oyunun farklı şekillerde gösterilmesini sağlıyor. Diğer taraftan bu modun ilk videosu Nisan 2023'te ortaya çıktı ve üç ay sonra ulaştığımız bu süreçte mod iddia edilene göre büyük oranda oyunu bozuyor. 
 
Dikkatinizi çektiyse mod görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the last of us ps3 naughty dog sony ps4
The King of Fighters XV için Yeni Karakter Tanıtıldı: Najd Epic Games'ten Sevindirecek Hamle: Bir Oyun Daha Ücretsiz Oluyor!

Persona_6

19.7.2023 14:59:26

+1
İzlerken başım döndü, tps nin gözünü seveyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız