Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Dizisinde Direkt Olarak Oyundan Alınan Şok Edici Bir Sahne Olacak

 
PlayStation'ın ve oyun dünyasının popüler oyun serilerinden biri olan The Last of Us'ın dizisi HBO için geliştirme aşamasında.
 
Dizinin yaratıcılığını yapan Craig Mazin, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dizi ile ilgili bir haber paylaştı. Söylediğine göre dizi, direkt olarak oyundan alınmış şok edici bir sahne içerecekmiş. Hepinizin aklına hemen birkaç tane sahne gelmiştir sanırım.
 
Geçtiğimiz haftalarda da Craig Mazin, oyuna sadık kalacaklarını ve sadece biraz genişleteceklerini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra da diyebiliriz ki dizi de aynı oyun gibi yer yer bizi ağlatacak.
 
The Last of Us dizisi için şu an net bir yayın tarihi yok. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Müziklerini yine oyundaki müzikleri yapan Gustavo Santaolalla yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Dune'un Ekip Üyeleri Filmin Yeni Yüzüklerin Efendisi Olabileceğini Söylüyor Disease: Hidden Object 27 Ağustos'ta PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vendrick

12.8.2020 22:59:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Vendrick Senaryoyu beğenmeyenlerin homofobik ilan edildiği bir senaryoyu dizi dünyasında daha da sjw öğeleriyle dolduracakları için diziye karşı bir heyecanım kalmadı. Maalesef birleştirici değil insanları sınıflaştıran bir yoldan gitmeyi tercih ettiler. Sjw dediğin oluşum da beyazdan nefret eden beyazlardır kendi içinde tezat bir oluşum dayatma. Anlayan anladı anlamayan zaten düşünemeyen insandır.</blockquote> Sanırım Chernobyl dizisinden haberiniz yok.
Haberim var ve izledim. Projede Neil Druckmann olacağı için bir umudum yok.Chernobyl de neden zenci yok diye eleştirilmişti sjw'ler tarafından yapımcı bir açıklama yaptımı bilmiyorum ama benim bahsettiğim başka bir durum.

Zarbo257

12.8.2020 21:06:46

0
Yapımcı ve yazar olarak bakarsak mazin' in bu zamana kadar yapıp da dandik olmuş bi işi yok adam hep kalburüstü işler yapmış. Artı birde HBO var işin içinde. Netflix olsa bi nebze şüphe ederdim. Doğru yaparlarsa uzun yıllar gidecek sağlam bir dizimiz olur. İkinci oyunda bulamadığımız ayrıntıları da bulmuş oluruz.

BSC Misafiri

12.8.2020 18:23:14

0
the witcher dizisi 2017 gibi duyuruldu 2 yıl sonra çıkacak dizinin reklamanı yapmanın ne önemi var diyen var işte fanboyluk budur kimse ses çıkarmamıştı şimdi last of usa çıkarıyorlar

Rogue Agent

12.8.2020 18:22:12

+1
2. oyun gibi sçp batıracaklarında hiç şüphem yok tam netflixe yakışır bi dizi olur

Manhunt Three

12.8.2020 16:27:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Vendrick Senaryoyu beğenmeyenlerin homofobik ilan edildiği bir senaryoyu dizi dünyasında daha da sjw öğeleriyle dolduracakları için diziye karşı bir heyecanım kalmadı. Maalesef birleştirici değil insanları sınıflaştıran bir yoldan gitmeyi tercih ettiler. Sjw dediğin oluşum da beyazdan nefret eden beyazlardır kendi içinde tezat bir oluşum dayatma. Anlayan anladı anlamayan zaten düşünemeyen insandır.
Sanırım Chernobyl dizisinden haberiniz yok.

furandor

12.8.2020 16:18:43

+1
Bu oyun tüm zamanların en büyük efsanesidir.

BSC Misafiri

12.8.2020 16:06:04

+1
Ne olursa olsun ben seviyorum bu oyunun dünyasını hiç bir oyunda bulamadığım hayatı buldum bu oyunun dünyasında.

Tiny Titan

12.8.2020 16:00:12

+2
Joel aslında biseksüelmiş bu dizide herkesten gizlediği erkek arkadaşıyla olan ilişkisini anlatacakmış birde arada clicker falan öldürüreceklermiş aman tanrım ne kadarda heyecanlı sabırsızlıkla bekliyorum!!!!!

A r c h A n g e L.

12.8.2020 14:10:33

+1
Sevindirici haber bize gösterilmeyenleri görmek ve Last of Us dünyasına derinlemesine işlenen güzel bir dizi olarak karşımıza çıkacaktır şüphesiz. :)

aykut291

12.8.2020 13:58:36

0
Merakla bekliyorum.İnşallah Oyuncu seçimleri cuk oturur.

Himurajutsu

12.8.2020 13:52:34

0
Hayırrrr... O sahneyi 2. kez kaldıramam...

BSC Misafiri

12.8.2020 13:15:48

0
Yahu 2 yıl sonra anca ilk bölümünü izleyebileceğimiz dizinin şimdiden reklamını yaptırma sevdası nedir anlamadım. Gündemde kalmak için her gün açıklamama mı yapıyor bunlar anlaşılır iş değil.

mementopolis

12.8.2020 12:31:25

0
son oyundan sonra "Jaw Droping" olmayacagimiz kesin istedikleri kadar yapsinlar.

Vendrick

12.8.2020 12:30:56

+1
Senaryoyu beğenmeyenlerin homofobik ilan edildiği bir senaryoyu dizi dünyasında daha da sjw öğeleriyle dolduracakları için diziye karşı bir heyecanım kalmadı. Maalesef birleştirici değil insanları sınıflaştıran bir yoldan gitmeyi tercih ettiler. Sjw dediğin oluşum da beyazdan nefret eden beyazlardır kendi içinde tezat bir oluşum dayatma. Anlayan anladı anlamayan zaten düşünemeyen insandır.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız