Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Dizisi için İkinci Resmi Fragman Yayınlandı

 
 
HBO ve Naughty Dog iş birliği tarafından hayranlara sunulacak olan The Last of Us dizisi için ikinci resmi fragman yayınlandı. Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yer aldığı dizi 15 Ocak 2023'te yayına giriyor. Hayranlara sunulacak olan bu uyarlama dizi diğer yandan PlayStation Productions'ın ilk televizyon dizisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
The Last of Us ikinci resmi fragmanı
 
 
 
İlk fragmanın ardından yayınlanan bu ikinci resmi fragmanda yine çeşitli kıyamet sonrası ortamları görüyoruz. Ellie, Joel ve daha fazla karakterlerin yer aldığı bu fragmanda Ellie'nin neden bu kadar önemli birisi olduğu sorgulanıyor.
 
Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstleniyor. Dizi, ilk oyundaki olayları kapsayacak.
 
15 Ocak tarihinde yayınlanacak olan dizinin ilk sezonu, birinci oyuna dayanacak ve 9 bölümden oluşacak. Bölümler diğer dizilerde olduğu gibi her hafta hayranlara sunulacak.  
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Ritim Oyunu Fuser'ın Hizmetine Son Veriliyor Halo Infinite'in Çok Oyunculu Yönetmeni 343 Ekibinden Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.12.2022 12:23:47

0
Last of us demek içi vahşet acımasızlıkla dolu bir ortamda duygu yoğunluğu yüksek bir hikayedir..

xenferious

5.12.2022 17:42:39

0
hiç görmek istediğim bir last of us bakış açısı. Fragman bana çocuk dizi gibi geldi. Hiç +18 değil. Olmamış. Kanlı canlı bir last of us beklerdim.

BSC Misafiri

5.12.2022 13:18:23

0
2. oyunu hemen işlerlerse erken biter bu dizi..

BSC Misafiri

5.12.2022 09:58:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Last of us 1'i çok seviyorum ama bu dizi sanki Dejavu gibi.. Yani önceden gördüğüm bir şeyi yeniden izlemek için heyecanlanamıyorum..Umarım yeni sezonlarında farklı konular işlerler.
İkinci sezonda SJW olayının zirvesini yapıyorlar kanka çok şey yapma bence.. Hiç sarmaz.

BSC Misafiri

4.12.2022 13:45:45

0
Last of us 1'i çok seviyorum ama bu dizi sanki Dejavu gibi.. Yani önceden gördüğüm bir şeyi yeniden izlemek için heyecanlanamıyorum..Umarım yeni sezonlarında farklı konular işlerler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız