Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ritim Oyunu Fuser'ın Hizmetine Son Veriliyor

 
 
İlk olarak 10 Kasım 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen ritim eğlence ve parti oyunu Fuser'ın hizmetlerine son veriliyor. Yayıncı NCSOFT ve geliştirici Harmonix tarafından oyunculara sunulan bu yapımın 19 Aralık'ta çevrimiçi hizmetleri, oyunun kendisi ve indirilebilir içerik satışları kapatılacak.
 
19 Aralık'ta tüm içerikler kapanıyor
 
 
 
Fuser'da müziği kontrol ettiğiniz kesintisiz bir sanal müzik festivali deneyimini bizlere sunuyordu. Dünyanın en popüler şarkılarındaki bölümleri birleştirip kendi tarzınızı oluşturarak mix'lerinizi dünya ile paylaşabiliyordunuz.
 
Öte yandan arkadaşlarınızla beraber çalışarak iş birliği yapabiliyor veya diğer oyunculara karşı rekabet edebiliyordunuz. Oyun içerisinde Sia, Imagine Dragons, 50 Cent, The Clash, Amy Winehouse, Lady Gaga ve Billie Eilish dahil olmak üzere ünlü sanatçılardan toplamda 100'den fazla şarkı yer alıyordu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fuser Harmonix DJ müzik oyunu
ID@Xbox Winter Game Demo Etkinliği 6 Aralık'ta Başlıyor The Last of Us Dizisi için İkinci Resmi Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fuser ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız