Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Descendant için Resmi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Games, oynaması ücretsiz üçüncü şahıs co-op aksiyon nişancı oyunu The First Descendant'ın resmi tanıtım ve PC beta test tarihlerini yayınladı. PC beta testi 20 Ekim TSİ 10:00'da başlayacak ve 26 Ekim TSİ 09:59'a kadar sürecek. Bu betada aralarından seçim yapabileceğiniz 10 oynanabilir karakter yer alacak. Kullanıcılar şu anda oyunu istek listesine ekleyebilir  ve Steam üzerinden yaklaşan beta testine kaydolabilir.
 
İlk olarak Project Magnum olarak duyurulan ve daha sonra The First Descendant adını alan rol yapma öğelerini üçüncü şahıs nişancı unsurlarla birleştiriyor. Bilim kurgu içeriğine dayanarak sağlam görseller, çekici ve benzersiz karakterler sunacak. Ayrıca çeşitli beceriler, eylemler ve silahlar kullanarak heyecan verici savaşları bünyesinde barındıracak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera nişancı
Rapor: Star Wars: Kotor Remake Geliştirmesi Saber Interactive'e Verildi Lies Of P Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

24.8.2022 19:31:58

0
"Nexon Games son zamanlarda güzel oyunlar yapmaya başladı" Hangi oyunlar ? Vay arkadaş Korelilerin yorum yapma botları buralara kadar gelmiş ...

BSC Misafiri

23.8.2022 18:52:04

+1
Nexon Games son zamanlarda güzel oyunlar yapmaya başladı TPS aksiyon oyunlarını çok severim hele free to play Co-Op olunca arkadaşlarla çok keyifli oluyor. Umarım yapım sürecinde her şey istenildiği gibi gider sorunsuz çıkar ve tutulur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The First Descendant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız