Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Descendant için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Games, oynaması ücretsiz üçüncü şahıs co-op aksiyon rol yapma nişancı oyunu The First Descendant'ın sinematik hikaye fragmanını yayınladı. Oyunun Steam üzerinden PC için bir beta testi 20 Ekim 12:00 TSİ'de başlayacak ve 27 Ekim TSİ 09:59'a kadar  sürecek.
 
İlk olarak Project Magnum olarak duyurulan ve daha sonra The First Descendant adını alan rol yapma öğelerini üçüncü şahıs nişancı unsurlarla birleştiriyor. Bilim kurgu içeriğine dayanarak sağlam görseller, çekici ve benzersiz karakterler sunacak. Ayrıca çeşitli beceriler, eylemler ve silahlar kullanarak heyecan verici savaşları bünyesinde barındıracak.
 
The First Descendant, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Steam sayfası
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera nişancı
Öğrenciler için En iyi Dizüstü Bilgisayar Deneyimi Lenovo ile Geliyor Gotham Knights için Minimum PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

BSC Misafiri

14.10.2022 10:17:37

0
Çok uzun zamandır free to play TPS Shooter oyunu gelmiyor, çok uzun zaman önce ülkemizdede "M.A.R.S SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR!" sloganıyla çıkan oyunun modern haline çok benzettim. Ayrıca gelişim sistemini tamamıyla Warframe sisteminden almışlar bu da benim gibi Hesap leveli, karakter leveli, silah leveli, materyal toplayıp craftlama yapma sistemi gibi sevenleri çok oyalayacak gibi duruyor. Grup ile zayıf noktalara ateş ederek birbirinin aynısı sadece rengi değişmiş boss kesme alanları olması da cabası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The First Descendant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız