Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Finals için 1.5.5 Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Oynaması ücretsiz bir yapı ile beraber karşımıza çıkan nişancı aksiyon oyunu The Finals için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.5.5 güncellemesi ile beraber oyundaki silahlara ve cihazlara bazı dengeleme değişiklikleri dahil edildi. Bu değişikliklerle beraber oyun artık PC'de daha stabil bir deneyim sunuyor.
 
The Finals'a güncelleme gelmeye devam ediyor 
 
 
 
Güncelleme detaylarına bakacak olursak oyunda yer alan bazı çökme sorunları ortadan kaldırılıyor ve artık oyuncular sorunsuz bir oyun deneyimi elde ediyor. Bunun dışında oyunun eşleştirme sisteminde de birtakım iyileştirmeler yapılıyor. Hem turnuva modunda hem de sıralamalı maçlarda bu iyileştirme oyunculara fayda sağlıyor.
 
Ray Tracing Global Illumination ve DLSS 3 Frame Generation desteği ile beraber karşımıza çıkan The Finals artık beceriye dayalı eşleştirmeleri bizlere sunuyor. Böylece oyuncular daha iiy bir rekabet sistemine dahil ediliyor. Diğer taraftan oyun içerisinde yer alan bazı beceriler elden geçirilmiş durumda.
 
Güncellemeyi indirmek için oyuna başlatmanız yeterli olacak. Diğer taraftan tam yama notlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Güncelleme fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming nişancı pc THE FINALS
Five Nights at Freddy’s: Into The Pit Oynanışı Sızdırıldı! Palworld İçin İndirebileceğiniz En İyi Modlar

Ömer Hayyam12

25.1.2024 21:59:21

0
Zaten tek silahımız var, paso silahları zayıflatıyorlar. Kahır oyununa döndü oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
THE FINALS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız