Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Finals 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
Embark ekibi tarafından oyunculara sunulan takım odaklı rekabetçi nişancı oyunu The Finals, bu ayın başlarında piyasaya sürüldü ve o zamandan bu yana açıklanan bilgilere göre 10 milyon oyuncuya ulaştı. Twitter üzerinden yayınlanan gönderiye göre de ekip bu başarıyı kutladı.
 
Eğlenceli bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor 
 
 
 
Kısa süre içinde hem yayıncılar hem de oyuncular tarafından oldukça oynanan ve eğlenceli bir yapıyı bünyesinde barındıran The Finals, hala çok oynanmaya ve eğlenceli içerikleri sunmaya devam ediyor. Oyuncuların ilgisini oldukça çeken bu yapım, oynaması ücretsiz bir deneyimi bünyesinde barındırıyor.
 
Farklı arenalara doğru atılabileceğiniz ve yıkılabilir alanların olduğu bu yapımda, bölge içerisinde ekibinizle beraber yapmanız gereken birtakım görevler bulunuyor. Bu görevleri yerine getirirken diğer takım oyuncuları ile beraber kapışıyor ve eğlencenin dibine vurabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nişancı pc THE FINALS
Insomniac Ekibinden Sızıntılarla İlgili Resmi Açıklama Geldi Stalker'dan İlham Alan Pioner için Oynanış Videosu Yayınlandı

Ömer Hayyam12

23.12.2023 14:41:02

0
Oyunun performansında ciddi düşüş var, çözmeleri lazım, çıkışında yağ gibi akıyordu güncellemeler berbat etti oyunu, oynayasım gelmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
THE FINALS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız