Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Necrom paketi neler sunuyor? İşte tüm detaylar

 
 
ZeniMax Online Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online'a yeni bir ek paket geliyor. Necrom adlı DLC, 5 Haziran'da oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Birçok oyuncu tarafından oynanan ve oyun camiası tarafından bilinen oyuna yeni bir DLC paketi geliyor. Bu paketle beraber oyun içerisine yeni bir sınıf ekleniyor, yeni bölgeler dahil ediliyor ve ek olarak da yeni bir hikaye oyunculara sunuluyor.
 
Bu ek paketle beraber oyunun kapsamı daha da genişletiliyor ve ana hikayeye ek olarak yeni bir hikaye eklenerek hem evren hem de hikaye genişletilmiş oluyor. Oyun içerisinde rol yapma unsurlarının yanı sıra aksiyon unsurları da bulunuyor ve temel oyunun üzerine yeni paketler gelmeye devam ediyor. Bu ek paketle beraber yeni bir sınıf oyuna dahil ediliyor ve bu sınıfla beraber hem oyunun gidişatı değişkenlik gösteriyor hem de artık oyuncular bu sınıfla beraber daha farklı bir deneyim elde edebiliyor.
 
 
 
Yeni sınıfın kilidini açmak için elbette bu ek paketi satın almak gerekiyor ve bu ek paketle beraber gelecek olan yeniliklere göz atabiliyorsunuz. Yeni sınıfla beraber hem büyüler yapabiliyor hem de kadim yazıtları kullanarak karşıdaki düşmanları alt edebiliyorsunuz. Daha çok büyü gücüne dayanan bu sınıfla beraber kendimizi daha da geliştirebiliyor, ilerletebiliyor ve daha da güçlü bir hale getirebiliyoruz. Böylece karşınıza çıkan irili ufaklı düşmanları kolay bir şekilde alt edebiliyor ve bu yeni sınıfın tüm özelliklerini de üst düzeye çıkarabiliyoruz.
 
Yeni sınıfta beraber elbette yeni bölgeler de oyuna dahil ediliyor ve bu yeni bölgeler arasında farkı temalara sahip ve farklı atmosfere sahip kısımlar bizleri bekliyor. Yeni bölgeler içerisinde devasa mantarların olduğu, gizemli büyülerin yer aldığı ve taşların bulunduğu alanlar yer alıyor. Bu bölgelere istediğimiz gibi gidebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve buralarda yer alan çeşitli gizemleri ve sırları açığa çıkarabiliyoruz. Gizem ve sırların yanı sıra farklı hikayeleri de bu bölgelerde deneyimleyebiliyor ve yeni hikaye kırıntılarının da kilidini burada açabiliyoruz. Elbette bunun dışında da burada bulunan hazineleri ve öğeleri yağmalayabiliyoruz. Böylece hem kendimizi güçlendirebiliyor hem de bu ek paketle beraber yeni bir yolculuğa çıkabiliyoruz.
 
 
 
Ana hikayeye ek olarak yeni bir genişletme şeklinde gelecek olan bu ek paketle beraber hem evren genişletiliyor hem de yeni içerikler oyuna dahil ediliyor. Oyun içerisinde kendi karakterimizi geliştirebiliyor, diğer düşmanlara karşı güçlü bir hale gelebiliyor, etrafı keşfediliyor, yeni bölgelere adım atabiliyor, savaşabiliyor ve etrafta bulunan öğeleri yağmalayabiliyoruz. Elbette oyun içerisinde farklı farklı sınıflar yer alıyor ve herhangi bir sınıfa doğru yönelmek tamamen bize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Dolayısıyla oyun içerisinde kendi karakterimizi geliştirmek, yeni bölgelere adım atmak ve yeni silahları elimize almak oldukça önem arz ediyor ve bunların seçimleri tamamen bize ait oluyor.
 
Oyun içerisinde tabii ki ister tek başına isterseniz de arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor ve bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli olabiliyor. Dolayısıyla ben de bu oyunu arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyorum ve bu şekilde daha da eğleneceğinizi düşünüyorum. Arkadaşlarla beraber oynayarak farklı bölgelere daha güçlü bir şekilde gidebilir, düşmanları çevreleyebilir ve böylece onları kısa sürede ablukaya alarak alt edebilirsiniz. Koordineli bir şekilde ilerlediğiniz oyun içerisinde düşmanları kısa sürede alt edebilir ve birçok kaynak yağmalayabilirsiniz.
 
 
 
Geniş bir evrenin yer aldığı ve açık bir dünyanın bizlere sunulduğu bu yapım içerisinde dilediğimiz gibi yeni bölgeleri keşfedebiliyor, karşımıza çıkan düşmanlarla beraber savaşabiliyor, etrafı yağmalayarak çeşitli kaynaklar elde edebiliyor ve bu kaynakları daha sonraki süreçte üretim malzemesi olarak kullanabiliyoruz ve yeni silahların ve yeni öğelerin yapımına da bu kaynaklarla beraber sağlayabiliyoruz. Yani oyun içerisinde bir zanaatkarlık sistemi bulunuyor ve etraftan bulduğumuz kaynaklarla beraber bu zanaatkarlık sistemi içerisinde yeni ögeler, silahlar ve daha fazlasını üretebiliyoruz. Böylece yeni unsurların kilidini açabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde zanaatkarlık sisteminin yanı sıra gizlilik unsurları da bulunuyor ve çeşitli nesneleri bu şekilde cepleyebiliyor ve istediğimiz şekilde yağmalayabiliyoruz. Bunu yanı sıra oyun içerisinde farklı farklı sınıflar yer alıyor ve bu sınıflar içerisinden istediğimizi seçebiliyor, o sınıflara göre çeşitli planlar yapabiliyor ve dilediğimiz şekilde güçlendirme yapabiliyoruz. Temel oyunu satın aldığınız zaman daha sonrasında herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor yani oyun içerisinde herhangi bir abonelik sistemi de bulunmuyor. Diğer çevrimiçi oyunların aksine bu oyunu bir kere satın aldığınız zaman tamamen sizin alıyor ve istediğniz gibi bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
 
 
The Elder Scrolls Online içerisine elbette dönem dönem yeni içerikler ve genişletmeler geliyor. Şimdi ise ne Necrom adlı bu ek paketle beraber hem hikaye genişliyor hem de yeni bölgeler oyunculara sunuluyor. Bunun yanı sıra bu ek paketle beraber yeni bir sınıf oyuna dahil ediliyor ve böylece oyunun aslında güç dengesi bir nevi daha da değişmiş oluyor diyebiliriz. Bu sınıfın elbette kilidini açabiliyorsunuz ve bunun kilidini açmak için de bu ek paketi satın almanız gerekiyor.
 
Oyun içerisinde her bir oyuncu kendine ait bir tarz yaratıyor ve bu tarzla beraber istediği şekilde silahlarını ve zırhlarını giyebiliyor. Oyunu yukarıda da bahsettiğim gibi ister tek oyunculu isterseniz de arkadaşınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde kendi tarzınıza göre ekipman dizebiliyor, silahlar üretebiliyor ve ona göre kendi sınıfınız belirleyebiliyorsunuz. Bu tarz özgürlükler oyun içerisinde mevcut ve istediğiniz şekilde bunlar arasında seçim yapabiliyorsunuz.
 
 
 
Ayrıca oyun içerisinde seçimleriniz çok önem arz ediyor çünkü seçimlerinizle beraber her oyuncu bu oyunda farklı bir deneyim elde edebiliyor ve o seçime göre kendini farklı şekilde güçlendirebiliyor ve geliştirebiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer alan gidişata dokunabiliyor, farklı silahlar elinize alabiliyor ve farklı şekillerde kaynaklardan çeşitli nesneler üretebiliyorsunuz. Kısacası oyun içerisinde bu tarz özgürlükler de oyunculara sunuluyor.
 
Necrom adlı yeni ek paketle beraber yukarıda da bahsettiğim gibi yeni bir sınıf ekleniyor. Bunun yanı sıra yeni bölgeler ve hikaye genişletmesi de temel oyuna dahil ediliyor. Ayrıca oyuna iki yeni müttefik daha ekleniyor ve bu müttefiklerle beraber omuz omuza vererek yeni bölgelere adım atabiliyor, buraları düşmanlardan temizleyebiliyor ve beraber yol alabiliyorsunuz. Bu iki müttefik size bir müddet boyunca yardımcı olabiliyor ve istediğiniz şekilde bu diyarı tehdit eden unsurları ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
 
 
Eğer siz de temel oyunu oynuyorsanız ve hikayeyi genişletmek ve yeni bölgeleri keşfetmek istiyorsanız bu ek pakete bir göz atabilirsiniz. Ek paketin şu anda ön siparişleri açık durumda ve Steam sayfası üzerinden 399 Türk lirasından satışta. Tabii ki bu bir yükseltme olarak karşımıza çıkıyor ve oynamak için temel oyuna sahip olmanız gerekiyor.
 
The Elder Scrolls Online: Necrom tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Storm Warfare kapalı betasına geri sayım başladı! 1987 arcade temalı yeni oyun duyuruldu: Operation Wolf Returns: First Mission

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız