Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2'nin 10. Güncellemesi 16 Haziran'da Yayınlanacak

 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2'nin 10. güncellemesinin 16 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme egzotikler dahil olmak üzere neredeyse tüm silahlarda artırılmış hasar, gearset iyileştirmeleri ve brand set iyileştirmeleri getirecek ve genel loot kalitesinde ve craft edilen eşyaların kalitesinde artış yaşanacak. Ayrıca denge ve hata düzeltmeleri içerecek.

Warlords of New York'un ikinci sezonu ise 23 Haziran'da geliyor. Keener's Legacy adlı sezon end-game oyuncularına yeni limitli süreli görevler sunacak. İkinci sezon oyunun ikinci raid'i olan Operation Iron Horse'u da tanıtacak. Sekiz oyunculu savaş, koordineli taktikler gerektirecek ve 30 - 40 seviye arasındaki oyuncular farklı ödüller kazanabilecek.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Uplay & Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Son State of The Game canlı yayını tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
ESO:Greymoor Bölümü Şimdi PS4 ve Xbox One’da, Stadia'ya 16 Haziran’da Geliyor Senua's Saga: Hellblade II Unreal Engine 5'i Kullanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

13.6.2020 03:42:39

0
sözde ata falan binecektik oda yalan oldu.

Manhunt Three

11.6.2020 12:39:36

0
Türü sevmeyenleri oldukça sıkılabilir ancak bu oyun boş demek değil. Siz bundan zevk almıyorsunuz diye oyun boş olmuyor. Hiç bir looter shooter'da olmayan içerik var oyunda. Siz item kasmayı sevmiyorsanız oynamayın olur biter. Aynı gibi görünen ama karakterde sürekli geliştirme yaptığınız bir oyun türü bu. Özellikle bu sitedeki insanların çoğunluğu bunu sevmez. Malum büyük bir kitle sadece hikaye türünde oyun istiyor. Bu türü sevmeyen 10 saat dayanamaz, seven aylarını, yıllarını verir. D1'de de bu mevzu dönmüştü anlayın işte looter shooter'a dayanamayan oynamasın ama oyuna da boş laf yapmasın.

St Batuhan

11.6.2020 09:43:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ubisoft böyle güzel fikirlerle gelip bunları nasıl heba edebiliyor anlamıyorum. Oyun tamamen sol fare tuşuna basılı tutmaktan oluşuyor. Görev al, sol tık basılı bir süre yürürken mobları öldür, biraz daha ilerle boss gelsin, basılı tutmaya devam et ve bitti. Grafikler ve çevre detayları inanılmaz iyi ama geri kalan her yönü boş. Darkzone olayı bir miktar insanı oyalıyor ama bir yere kadar. 13 liraya almıştım ama keşke döner yeseymişim o paraya.
2. oyuna ben de başta ısınamamıştım. 1 yıl geçti ve ek paket ile geri döndüm. Özellikle son kısmı güzeldi hikaye açısından. Görevler noktası evet biraz aynı yapıda oluyor end gamede özellikle. Zira devamlı item kasmak için üst seviyelerde aynı görevi tekrar tekrar yapmak gerekiyor. Tabii sezon dahilindeki eventlar geçtiğimiz dönemde bağlayıcıydı aynı görevleri yapmaya karşılık. Zevkli idi challengelar. Div1'i de çok zaman sonra oynamış ve süre harcamıştım (200 saat kadar) bunda da çok zaman sonra geri dönüp gerçek anlamda oynamak kısmet oldu. Bakalım sezon 2'de güzel eventlar olursa tekrar oynatabilir gayet.

BSC Misafiri

11.6.2020 02:49:33

0
Ubisoft böyle güzel fikirlerle gelip bunları nasıl heba edebiliyor anlamıyorum. Oyun tamamen sol fare tuşuna basılı tutmaktan oluşuyor. Görev al, sol tık basılı bir süre yürürken mobları öldür, biraz daha ilerle boss gelsin, basılı tutmaya devam et ve bitti. Grafikler ve çevre detayları inanılmaz iyi ama geri kalan her yönü boş. Darkzone olayı bir miktar insanı oyalıyor ama bir yere kadar. 13 liraya almıştım ama keşke döner yeseymişim o paraya.

BSC Misafiri

11.6.2020 01:23:49

+1
Ubisoft tür olarak çeşit çeşit oyun yapıyor ama bu oyunların birinde iyi olan şey diğerinde kötü. Tek bi oyuna odaklansalar ortaya efsane bir şey çıkıcak gibi. Division da hiçbir şekilde oynarken keyif vermiyor.Stratejik değil, oynanış eğlenceli değil. Division 1 daha çok oynatmıştı o da New York ve christmas temasından olsa gerek. Bir de Survival dlc si cidden güzeldi. Ayrı oyun yapsalar oynatır o DLC.

Guest-CA5FFA1B5

11.6.2020 00:06:58

+1
yahu bir oyunun ortamı atmosferi bu kadar güzel olurken , hikaye ve amaçsızlık bu kadar mı eksik olur. 1 ve 2 yi saatlerce oynadım ama sırf arkadaşlarla beraber oynuyoruz diye , tamam eğlenceli de sürekli aynı şeyi yap yap sıkıyor belli bir yerden sonra.

BSC Misafiri

11.6.2020 00:03:27

+1
İnanılmaz boş ve amaçsız bir oyun verdiğim en kötü 44 liraydı indirdiğim 110 gb da cabası.

Manhunt Three

10.6.2020 23:23:23

+2
Keşke şu oyunun yayıncısı başka bir şirket olsaydı da herkes değerini bilseydi. Türünün en iyi örneklerinden biri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız