Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESO:Greymoor Bölümü Şimdi PS4 ve Xbox One’da, Stadia'ya 16 Haziran’da Geliyor

 
Western Skyrim, The Elder Scrolls V: Skyrim'den 900 yıl önceki haliyle, ZeniMax Online Studios'un ödüllü çevrimiçi RPG'si The Elder Scrolls Online: Greymoor'da size hem yeni hem de tanıdık gelecek. Bugünden itibaren PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları, Western Skyrim'in karla kaplı dağlarını ve Blackreach'in bitmek bilmeyen derinliklerini keşfetmeye başlayabilir. Stadia oyuncuları gelecek hafta 16 Haziran'da gerçekleşecek Greymoor’un çıkışını dört gözle bekleyebilirler.
 
Bir yıl sürecek birbirine bağlı Skyrim'in Karanlık Kalbi macerasının ikinci güncellemesi olan Greymoor Bölümü, Elder Scrolls dünyasının geçmişine ışık tutan ve her tür oyuncuya çeşitli ödüller sunan devasa Antiquities (Eski Eserler) sistemini, Harrowstorm dünya etkinliklerini, performans iyileştirmelerini ve çok daha fazlası da oyuna getiriyor. Yaklaşık 30 saatlik yepyeni hikâye içeriğiyle birlikte The Elder Scrolls Online: Greymoor, ESO'ya yepyeni deneyimler getirerek hem eski oyunculara hem de oyuna yeni başlayanlara yeni ve muhteşem hikâyeler ve içerikler sunuyor.
 
Skyrim'i Daha Önce Hiç Görmediğiniz Bir Şekilde Deneyimleyin
ESO'ya yeni eklenen Western Skyrim'de oyuncular, Nord'ların acımasız diyarlarında gezecek ve The Elder Scrolls V: Skyrim'de keşfettikleri haline kıyasla daha da genişletilmiş olan Blackreach'in en derinlerine inerek sinsi canavarlarla savaşıp Skyrim'in Karanlık Kalbi'nin sırrını çözecekler. Oyuncular Solitude, Morthal, Labyrinthian, Dragon Bridge ve aşina oldukları daha birçok Western Skyrim bölgesini keşfedecekler.

Kadim Bir Kötülük Yükseliyor
Bir Vampir Lordu tarafından yönetilen dehşet verici bir canavar ordusu Blackreach'in derinliklerinden yükselişe geçti. Kendi şeytani planlarını gerçekleştirmek için önlerine çıkan tüm ruhları tüketmeyi amaçlayan canavarları durdurma ve Skyrim'in Karanlık Kalbi'nin sırrını çözme görevi, hayranların ana oyundan tanıdığı ve çok sevdiği Lyris Titanborn gibi Skyrim kahramanlarının elinde.

Tamriel'in Saklı Tarihini Keşfedin
Greymoor ile birlikte oyuncuların eşsiz koleksiyon öğeleri, defineler ve hatta güçlü Mythic eşyalar toplayarak Tamriel'in saklı tarihini keşfetmesini sağlayan ve oyunculara çok çeşitli ödüller sunan yepyeni Antiquities (Eski Eserler) sistemi de oyuna ekleniyor. Bu kapsamlı savaş dışı sistemin bir parçası olarak oyuncular, tüm Tamriel'i ve Western Skyrim'in ötesini gezerek kadim eserlerin yerlerini bulacak ve dünya çapında tanınan arkeologlar olmak için onları kazıp çıkaracaklar.

Yeni Dünya Etkinlikleri
Greymoor Bölümü ayrıca Harrowstorms olarak bilinen, Western Skyrim sakinlerine dehşet saçan doğaüstü fırtınalar biçimindeki yeni dünya etkinliklerini de oyuna getiriyor. Oyuncular, bölgeye terör estiren Harrowstorms'u dindirmek ve Tamriel'i tehdit eden vampir tehlikesini durdurmak için birlikte çalışmak zorundalar.
 
Mevcut oyuncular, The Elder Scrolls Online: Greymoor dijital yükseltme paketini PlayStation 4 için 189 ?, Xbox One için 190 TL karşılığında alabilirken; yeni oyuncular temel ESO oyununun yanı sıra Morrowind, Summerset ve Elsweyr Bölümlerini içeren The Elder Scrolls Online: Greymoor paketini PlayStation 4 veya Xbox One için 300 TL'ye satın alabilecekler.
 
basın bülteni
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
World of Warcraft Classic Espor Duyuruldu The Division 2'nin 10. Güncellemesi 16 Haziran'da Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız