Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Duyurdu: Tom Clancy’s The Division 3 Geliyor!

 
 
Ubisoft yeni bir açıklamayla beraber Tom Clancy’s The Division 3'ün resmi olarak geliştirildiğini duyurdu. Bu duyurunun haricinde Julian Gerighty'yi Tom Clancy's The Division markasının yapımcısı olarak atandığını da bildirdi.
 
Julian Gerighty seri üzerinde çalışacak
 
 
 
Gerighty şu anda Tom Clancy's The Division serisini geliştiren Massive Entertainment ekibinde Star Wars Outlaws'ın yaratıcı yönetmenliğini yapıyor. Star Wars Outlaws'ın geliştirmesi tamamlandıktan sonra The Division tarafına geçiş yapacak.
 
Gerighty, Massive Entertainment'a katıldıktan ve 2016 yılında orijinal Tom Clancy's The Division projesine geçiş yaptıktan sonra Tom Clancy's The Division 2'de yaratıcı yönetmen olarak görev yaptı. 
 
Tom Clancy's The Division 3'e ek olarak Gerighty, Tom Clancy's The Division Resurgence ve Tom Clancy's The Division Heartland oyunları da dahil olmak üzere bu evrende geçen diğer projeleri de denetleyecek. 
 
Gerighty'nin şu andaki görevinin temel odağı Tom Clancy's The Division 2 için bir ekip oluşturmak ve Tom Clancy's The Division 2'nin iyi bir şekilde desteklenmeye devam etmesini sağlamak. 
 
Oyun hakkında pek detay bulunmasa da Tom Clancy's The Division 3, İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment tarafından geliştirilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Dragon’s Dogma II için Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı Super Mario Bros. Wonder için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Firoles

28.9.2023 11:35:29

0
Gerçekten 2 oyunuda harikaydı. Bu kez şöyle bir San Francisco’da olsak! OFFFFF!!!

BSC Misafiri

23.9.2023 14:26:45

0
İlk oyundaki survivor bence oyunlar içinde ki en iyi survivor moduydu nedense ikiye böyle bir şey getirmediler ilk oyunun karanlık gri teması oyuna yakışıyordu gidip rengarenk bir oyun yaptılar sanki post apocalypse oyunu değil de çocuk oyunu gibi misafir arkadaşın da dediği gibi oyuna insan üstü düşman tipleri eklemeleri gerekir aksi halde düşman tipi çok az oluyor bu da looter shooter gibi sürekli gear kasman gereken bir oyunda sıkıyor massive iyi bir stüdyo fakat nedense şu oyunda ki potansiyeli bir türlü kullanamıyor.

BSC Misafiri

23.9.2023 10:04:57

0
şöyle kötü tarafa geçme şansı verse, online modunda koca harita olsa küçük alanlar yerine, zombi modu olsa gece modunda iken yani böyle olmazsa ilk iki oyunun aynısı olursa ubisofta poara vermeye ne gerek var!

BSC Misafiri

22.9.2023 17:04:02

0
dünyanın en büyük oyun şirketi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız