Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Switch'e Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini Supermassive Games'in üstlendiği The Dark Pictures Anthology: Little Hope, 5 Ekim tarihinde Nintendo eShop üzerinden Switch için geliyor. Oyun 19,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. 
 
Little Hope, Switch konsollarında yer bulmaya hazırlanıyor
 
 
 
The Dark Pictures Anthology: Little Hope, The Dark Pictures Anthology serisinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda Little Hope, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. Seri toplamda dört oyundan oluşuyor ve beşinci oyun The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 şu anda geliştirme aşamasında.
 
Little Hope kasabasında kapana kısılarak mahsur kalan 4 üniversite öğrencisinin başında geçenleri konu alan oyunda önemli seçimlerle karşı karşıya kalıyorsunuz. Hocalarının yoğun sisin içinde acımasız bir şekilde onları kovalayan korkunç hayaletlerden kaçmaları gerekiyor. Siz tam burada devreye giriyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name İlk Gün Game Pass'te! Dragon’s Dogma II için Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız