Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name İlk Gün Game Pass'te!

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name'in yayınlandığı ilk gün Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olacağını duyurdu. Ek olarak 21 Şubat'ta yayınlanan Like a Dragon: Ishin! de 2023 yılı bitmeden Xbox Game Pass kütüphanesine katılacak. 
 
İki oyun da Game Pass'e geliyor 
 
 
 
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. Like a Dragon: Ishin! ise şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut.
 
Çıkış yapacak Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oyununda Yakuza ve Ajan dövüş stilleri arasında dinamik olarak geçiş yapabiliyor ve ilgi çekici yakın dövüş mekanikleriyle karşılaşıyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Like a Dragon: Ishin!
Company of Heroes Collection'ın Switch Çıkış Tarihi Açıklandı The Dark Pictures Anthology: Little Hope Switch'e Geliyor: İşte Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.9.2023 18:48:04

0
Like a Dragon Infinite Wealth'i de getirsin tadından yenmez

Story Master

22.9.2023 14:10:03

0
Mükemmel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Like a Dragon: Ishin!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız