Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Chinese Room Oyunlara Ara Veriyor

Everybody's Gone to the Rapture ile BAFTA ödülü kazanmıştılar.
 
      Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs ve Everybody's Gone to the Rapture gibi yapımlardan tanıdığımız İngiliz yapım stüdyosu The Chinese Room, kurucusu Dan Pinchbeck'in atmış olduğu bir blog postuna bakılırsa işten çıkarmalarla yüzleşerek bir süre karanlığa gömülüyor.
 
      Stüdyonun kurucusu geçirmiş olduğu bazı hayati olmayan hastalıklar nedeniyle bazı görüşleri değişerek biraz ara vermeyi uygun bulmuş. Bununla birlikte maddi baskılar bir araya gelince üzerinde çalışmakta oldukları 13th Interior (Eski ismiyle Total Dark) isimli oyunu bir süreliğine durdurmak ve bazı kişileri zor da olsa işlerinden çıkarmak zorunda kalmışlar.
 
     Bir süre ara verip derin bir nefes altıktan sonra The Chinese Room'un kaldığı yerden devam edeceği belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
the chinese room dear esther everybody's gone to the rapture amnesia bağımsız indie
Square Enix'in Yeni Oyunu Lost Sphear'in Demosu Yayınlandı Call of Duty: World War II'nin Nazi Zombi Görselleri Sızdırıldı

Cityzens

25.9.2017 14:23:12

0
Everybody's gone to the rapture harika oyundu. 3 sene kullandigim ps de bana kesinlikle baska bir dunya sunan oyun olmamisti. Plus a gelmesi buyuk bir sansti aslinda. Fakat oyunun icine girdikten sonra ne kadar sira disi bir hikayesi oldugunu ve bazen insan silhouette lerin aslinda bize ne kadar hikayeyi anlatiminda basarili oldugunu bu oyunla deneyimledim. Plus bitince direk satin aldim. Ve ps4 kutuphaneme bu sahaeseri ekledim bu yuzden cok mutluyum. Fakat bu studyonun break yapmasi da ayni sekilde uzucu. Umarim ayni sekilde geri donerler bi gun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everybody's Gone to the Rapture
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız