Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everybody’s Gone to the Rapture'ın Geliştiricisinden Yeni Oyun


    Everybody's Gone to the Rapture ve Amnesia: Machine for Pigs'in geliştiricisi The Chinese Room'un yeni oyunu ortaya çıkmak üzere. Geliştiriciler birkaç hafta içinde yeni duyuruyu yapacaklarını açıkladılar.
 
    The Chinese Room'dan yapılan açıklamada yeni oyunun bütün haklarının kendilerinde olduğu ve herhangi bir yayıncı ile anlaşmadıkları belirtiliyor. Yani oyunu geliştirirken son derece özgürlermiş. Bu durumda yeni bir Amnesia oyunu beklememek gerekiyor; çünkü bu oyunun haklarına sahip değiller.  Dear Esther vari bir oyun beklemeli miyiz? Neden olmasın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 the chinese room dear esther everybody's gone to the rapture amnesia bağımsız indie
Dark Souls 3'ün Season Pass'i Ortaya Çıktı Mass Effect: Andromeda'nın Yazarı Bioware'den Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

17.2.2016 03:07:16

0
The Vanishing of Ethan Carter tadında bir oyun bekliyordum ve ona yakın çıksa da tam olarak istediğimi bulamadım; -Konusu gayet güzel. -Bulmacaları çözmek zorunda değilsiniz hatta hiç birini çözmeden geçerek oyunu bitirmeniz mümkün. -Bu yüzden her yeri araştırmak istiyorsunuz ama oyunda koşma yok sadece hızlı yürüme var ve bir süre sonra 'yeter, tamam' deyip es geçtiğiniz yerler oluyor. -Kendi sorunum olabilir fakat kimin konuştuğunu, kimin ne olduğunu anlamakta zorlandım. Düzgün bir altyazı sistemi olmadığından, karakterlerin adı ayrı yazmadığı ve sırf sesinde tanımak zorunda olduğumuz için. -Grafikleri çok iyi olmasına rağmen tüm haritayı tek seferde yüklemesi hele PS4'de gerçekten başarılı. -Oyunun sabit 30 FPS de çalışıp gölgelerin 5 fps ile hareket etmeleri gerçekten çok rahatsız etti. -Çevre dizaynı gerçekten harikaydı en ince detaylara bile uğraşmışlar.

BSC Misafiri

16.2.2016 12:53:26

0
Yazık

Serinyer

16.2.2016 10:42:45

0
"Everybody’s Gone to the Rapture" bu oyun Pc'ye de gelmiyecekmiydi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everybody's Gone to the Rapture
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız