Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Bridge Curse 2: The Extrication Tek Oyunculu Korku Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor

 
 
Softstar Entertainment biz oyunculara sunulacak The Bridge Curse 2: The Extrication için geçtiğimiz hafta ilk fragman yayınlandı. Birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu The Bridge Curse: Road to Salvation'ın devamı niteliğindeki yapım bizlere yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
 
Tek oyunculu korku deneyimi geliyor
 
 
 
Yayınlanan ilk fragman Wen Hua Üniversitesi'ndeki bir asansörün görüntüsüyle başlıyor. Sıradan bir üniversite kampüsü gibi görünen bu yer kısa süre tuhaf olayların başlangıcını bizlere sunuyor. Gecenin ortasını bizlere aktaran görüntülerde yer yer karakter saklanıyor ve ışıklardan kaçmaya çalışıyor. Burada kampüse musallat olan hayaletlerin sürekli söylentileri dolanıyor. Tüm bunlar da bir dizi gizemli ve korkutucu olayı açığa çıkarıyor. 
 
The Bridge Curse 2: The Extrication birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber oynanıyor ve dört ana karakter arasında geçiş yaparak hikayeyi birleştirebiliyoruz. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra oyunun bir bölümü kayıp kişiler vakasını araştırmak için kampüse gelen bir muhabir olarak oynanıyor. 
 
The Bridge Curse 2: The Extrication PC (Steam) için geliştiriliyor. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
İlk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pc The Bridge Curse: Road to Salvation
Uncharted: Legacy of Thieves Collection için Kamera Sorunlarını Düzelten Güncelleme Yayınlandı Persona 3 için Orijinal ve Remake Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bridge Curse: Road to Salvation
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız