Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terraria: Otherworld için Yeni Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı


       Terraria'nın yeni oyunu Terraria: Otherworld için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Yayınlanan bu videoda oyunda yeni olan pek çok ögeyi görebiliyoruz.
 
        Terraria: Otherworld, Terraria'nın aksine bir hikayeye, yetenek ağacına, sadece alışveriş yapmanın dışında bir hikayesi bulunan NPClere sahip olacak. Bunların yanında savunma turetleri mekanizmaları bulunacak. Ayrıca oyunun hikayesinin düz bir çizgide gitmeyeceği ve oyuncu tarafından şekilleneceği belirtiliyor.
 
       Yapımcı ekip Steam Erken Erişim'e kesinlikle katılmayacaklarını ve Terraria: Otherworld'ü 2015'te tam sürüm olarak çıkarmayı hedefliyor. Yayınlanan yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak terraria.org Terraria Terraria: Otherworld Otherworld Re-Logic PC Craft
Yapımcı Ekip Remember Me 2'yi Geliştirmeye Hazır Elite: Dangerous'a Yeni İçerikler Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

11.3.2015 02:34:43

0
Çooooooooooook güzel be. Baya fantastik olmuş. Normalde o kadar uçuk kaçık tasarımları sevmem ama söz konusu Terraria olunca heyecan yapmamak elde değil :)

bloo229

11.3.2015 02:27:50

+1
Oyunun bu alpha görüntülerini yorumlayacak olursak, Terraria ve Starbound'un birleşerek, grafiksel olarak yepyeni bir dünyayı ortaya çıkardığı ortada. Terraria'yı 100 saatten fazla oynamış biri olarak söylüyorum ki, göze ilk çarpan şey grafiksel farklılıklar. Aksiyon(zombilerin saldırması, havada uçmalar ya da silahlandırma ile savunmada beklemek) dediniz mi zaten kesinlikle çok farklı bir evrene taşınmış. Terraria evrenini kesinlikle farklılaştırmışlar ve ortaya süper bir görüntü çıkmış. Öbür yandan bir kurgunun da olması, bize göre şekillenecek olması da boş boş gezmekten ve sadece boss öldürmek için kendimizi harap etmekten öteye gidecek ve daha bağlayıcı ve sürükleyici olacaktır diye düşünüyorum. Oyunun eksikleri mutlaka olacaktır; ancak Starbound erken erişimi bence hayal kırıklığı idi ve olmaya devam ediyor(tamamen kişisel görüşüm). Bu yüzden bu oyunda bunu kullanmamaları mantıklı olmuş(tamamen kişisel bu da :)). Kesinlikle, bir kez daha, "top list" lerde görebileceğimiz bir oyun olacaktır. Sabırsızlıkla bekliyorum.

FOX-BytkN

11.3.2015 01:11:08

0
çok güzele benziyo valla çıkmasını dört gözle bekliyoruz :D

KortX

11.3.2015 00:48:00

0
Boss sistemini umarım ilk oyundaki gibi yaparlar. Starbound gibi olursa kötü olur bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terraria: Otherworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız