Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terraria: Otherworld Duyuruldu


    Re-Logic'in başarılı projesi Terraria, platformlarının genişlemesinin ardından bir seriye dönüşüyor. Firma her ne kadar Terraria 2 adını taşıyacak kadar büyük çaplı bir oyun olmasa da, yeni Terraria oyunu Terraria: Otherworld'ü duyurdu.
 
    Yine ana oyun gibi açık dünya tabanlı sandbox bir yapım olacak olan Terraria: Otherworld, seriye hikaye tabanlı bir oynanış kazandıracak. RPG ve strateji oyunlarının elementlerini harmanlayacak olan yapımı şimdilik sadece PC'de göreceğiz. Ancak duyuru metninde yapımcı ekip PS4 ve Xbox One sürümlerinin de düşünüldüğünü, konuyla ilgili son kararın verilmediğini belirtiyor.
 
    Oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgiler önümüzdeki GDC döneminde paylaşılacak. İlk video ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Terraria Terraria: Otherworld Otherworld Re-Logic PC Craft
Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (16 - 22 Şubat) Ori and the Blind Forest'ın Müzikleri için Yeni Bir Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

17.2.2015 11:47:47

0
Çok güzel oldu be. İlki hala geliştirilmeye devam ediyor. Bunun yanında Starbound ve Edge of Space de var. Ömürlük oyunlar. Steam'de siparişe açıldığı gibi alırım.

Wayward Son

17.2.2015 11:43:54

0
Çok güzel oldu be. İlki hala geliştirilmeye devam ediyor. Bunun yanında Starbound ve Edge of Space de var. Ömürlük oyunlar. Steam'de siparişe açıldığı gibi alırım.

WiiSmash

17.2.2015 11:35:38

0
DLC olarak gelse keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terraria: Otherworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız