Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken x Street Fighter İptal Edilmemiş Görünüyor

Street Fighter x Tekken farklı ve beğenilen bir oyun olmuştu

    Capcom ile Bandai Namco'nun anlaşması sonucunda ilk olarak Capcom tarafından geliştirilen bir Street Fighter x Tekken oyunu piyasaya sürülmüştü. Daha sonra ise Bandai Namco tarafından geliştirilecek Tekken x Street Fighter oyunu hazırlanacaktı.
 
    Uzun süredir haber alamadığımız Tekken x Street Fighter'ın iptal edildiğini düşünürken Bandai Namco oyunu 2014 yılı çıkış oyunları listesine aldı. Anlaşılan merak uyandıran oyun hala geliştiriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Tekken X Street Fighter Namco Bandai Tekken Street Fighter PS3 Xbox 360 Dövüş
Unsung Story'nin Kickstarter'ı Başarılı Oldu MGS: Ground Zeroes Tasarımlı PS4'ler Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

patatesli rigby

5.5.2015 11:26:07

0
Yeni nesil için gelir umarım çünkü ikisi arasında çok kararsız kalmıltım

Guest-F97E00D06

29.6.2014 10:55:07

0
Su oyunlara saldirmaktan ne zevk aliyonuz. Kendine profesyonel diyen bi akıllı var orda o bile fanboyluk yapiyor.

Kurosaki_Ichigo

16.2.2014 10:21:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
alıntı:

Orijinalden alıntı: Kurosaki_Ichigo

yazılan yorumları okuyorum da yine ikili hakaret etmeye,öteki iyi diğeri kötü muhabbetine gitmiş konu.açıkçası iki oyunu ve önceki oyunlarını konsollarda ve atari salonlarında oynamış biri olarak diyebileceğim elma ile armutu birbiriyle kıyaslamayın.bsc'de street fighter x tekken oyunun çok beğenildiğini yazmış ancak kendi adıma söyleyeyim oyun hiç iyi değildi tekken oyuncusuna göre.bir kere oyundaki dövüş sistemi bile tekkene tamamiyle aykırı bir durumdaydı.demek istediğimi tekkende herhangi bir character ile kombo yapmayı denemiş arkadaşlar (bob kesinlikle tekken'de oynadığım bob değildi o oyunda) kesinlikle anlayacaklardır.dövüşün geçtiği alan da street fighter'da 2. boyutun dışına çıkamazken,tekken 3. boyut farkını hep korumuştur.bu yorumumdan da siz arkadaşlar tekken street fighter serisinden iyidir gibi bir anlam çıkarmayın diye belirtmek için yazıyorum gene de.

Zaten oyun street fighter oyunu, oyunu yapan firma capcom.Tekken charları bu oyunda daha iyi ve bazı karakterlerin 3 4 değişik tekniği vardır xiayou gibi, onları yapmışlar mesela sfye uygun yapılmalıydı oyun ve öyle de yaptılar aynı şey tekken x sf için de geçerli olacak bu sefer sfciler oyunun sf ile alakası yok diyecekler oyun zaten tekken oyunu.

Ek olarak sf 2d dışına çıkamadı demişsin, çıksa emin ol oyun çöp olur popülerliğini yitirirdi sf demek 2d demektir hatta ultra combo animasyonları gayet muhteşem.
aynen zaten oyunların ikisini de severek oynadım,oynuyorum.sf'yi de 2d eksende geçtiği için eleştirmedim.sadece bu iki oyunun aslında aynı oyun içinde karakterleri bir araya getirilmiş versiyonda sunulmasını doğru bulmuyorum,çünkü her ne kadar dövüş kategorisinde olsalar da birbirinden farklı oyunlar.sf'de belirli bir zaman,mekan ve buna bağlı hikayeden söz edebiliyorken,tekken'de böyle bir şey görmedim ben (en son oynadığım tag tournament 2).yani bu characterleri karşı karşıya getirmek bile bir açıdan bakınca çok alakasız,sanki firmalar anlaşmışlar parayı ortak bölüşelim dermiş gibi.iki oyun bence ayrı ayrıyken güzel.

KAKÁ

15.2.2014 23:47:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki_Ichigo yazılan yorumları okuyorum da yine ikili hakaret etmeye,öteki iyi diğeri kötü muhabbetine gitmiş konu.açıkçası iki oyunu ve önceki oyunlarını konsollarda ve atari salonlarında oynamış biri olarak diyebileceğim elma ile armutu birbiriyle kıyaslamayın.bsc'de street fighter x tekken oyunun çok beğenildiğini yazmış ancak kendi adıma söyleyeyim oyun hiç iyi değildi tekken oyuncusuna göre.bir kere oyundaki dövüş sistemi bile tekkene tamamiyle aykırı bir durumdaydı.demek istediğimi tekkende herhangi bir character ile kombo yapmayı denemiş arkadaşlar (bob kesinlikle tekken'de oynadığım bob değildi o oyunda) kesinlikle anlayacaklardır.dövüşün geçtiği alan da street fighter'da 2. boyutun dışına çıkamazken,tekken 3. boyut farkını hep korumuştur.bu yorumumdan da siz arkadaşlar tekken street fighter serisinden iyidir gibi bir anlam çıkarmayın diye belirtmek için yazıyorum gene de.
Zaten oyun street fighter oyunu, oyunu yapan firma capcom.Tekken charları bu oyunda daha iyi ve bazı karakterlerin 3 4 değişik tekniği vardır xiayou gibi, onları yapmışlar mesela sfye uygun yapılmalıydı oyun ve öyle de yaptılar aynı şey tekken x sf için de geçerli olacak bu sefer sfciler oyunun sf ile alakası yok diyecekler oyun zaten tekken oyunu. Ek olarak sf 2d dışına çıkamadı demişsin, çıksa emin ol oyun çöp olur popülerliğini yitirirdi sf demek 2d demektir hatta ultra combo animasyonları gayet muhteşem.

Kurosaki_Ichigo

15.2.2014 15:06:45

0
yazılan yorumları okuyorum da yine ikili hakaret etmeye,öteki iyi diğeri kötü muhabbetine gitmiş konu.açıkçası iki oyunu ve önceki oyunlarını konsollarda ve atari salonlarında oynamış biri olarak diyebileceğim elma ile armutu birbiriyle kıyaslamayın.bsc'de street fighter x tekken oyunun çok beğenildiğini yazmış ancak kendi adıma söyleyeyim oyun hiç iyi değildi tekken oyuncusuna göre.bir kere oyundaki dövüş sistemi bile tekkene tamamiyle aykırı bir durumdaydı.demek istediğimi tekkende herhangi bir character ile kombo yapmayı denemiş arkadaşlar (bob kesinlikle tekken'de oynadığım bob değildi o oyunda) kesinlikle anlayacaklardır.dövüşün geçtiği alan da street fighter'da 2. boyutun dışına çıkamazken,tekken 3. boyut farkını hep korumuştur.bu yorumumdan da siz arkadaşlar tekken street fighter serisinden iyidir gibi bir anlam çıkarmayın diye belirtmek için yazıyorum gene de.

xbox1080-360=?

15.2.2014 09:08:41

0
[:'(]

KAKÁ

15.2.2014 02:39:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? street fighter esports?o alternatif olmadığından dolayıdır bitanem.bir karakterin ortalama 4 hareketi olan oyunu yere göğe sığdıramıyorsan sana esports hayatında başarılar dileyip evo 2014 turnuvasına doğru gitmeni temenni ediyorum. sırf teknik çeşitlilik açısından bile tekken sfyi kaça katlar.şöyle bir kıyaslama yapsaydın kof vs sf diye anlayışla karşılardım yada dead or alive tekken diye ama tekken vs sf diye karşılaştırma yapıyorsunya dövüş oyunu olmalarına rağmen ikisinin oynanışı ve kulvarı farklıdır bunu bilmiyorsan zaten dövüş oyunu oynama bir daha. habere yorumuma gelecek olursam kaç senede zar zor tekken tag tournament 2yi çıkaran namco bandai bu oyunu 2016 sonu 2017 başı çıkarır tekken 7 ne zaman mı gelir 2019 2020 anca.
Ulen şu street fighter'ın iç yapısını bilmeyen adamlar ahkam kesiyor ya ayar oluyorum, sen önce frame, p-link, option select, proximity option select, unblockable tekniklerini öğren street fighter'da ondan sonra konuş, tekken dediğin oyunda da bazı teknikler var yok demiyorum fakat oyunda frame kombo olayı yok her karakterin 100 tane combosu var bir maçta bu comboların en fazla 5'ini kullanıyorsun onda da frame yok direkt tuşlara çat çat bas çıksın kombo, evo 2014 demişsin aç evo 2008,2009,2010,2011,2012,2013 videolarını izle tekken turnuvası ne kadar izleniyor street fighter turnuvası ne kadar izleniyor ne kadar popüler izle de göre, super street fighter 4 oynanma sayısı satışları popülerliği bakımından da açık ara en iyi dövüş oyunu şu anda.

Chosen_One

14.2.2014 20:53:29

0
Mortal Kombat gelsin başka birşey istemiyorum ayrıca Tekken ve Street Fighter dünyası birbirinden çok farklı neden birleştirirlerki anlamıyorum çok saçma yani bence

BSC Misafiri

14.2.2014 20:17:20

0
ya bırakın sf yi şöyle güzel bi tekken daha yapın

Ontes

14.2.2014 18:10:42

-1
--> Bir önceki mesajımı okumadan okuma Bana her bir şeyi diyebilrisin ama oyun cahili demeye hakkın olmadığını düşünüyorum. Tekken meselesine gelelim, demek tekken oynadığımı düşünmüyorsun ? Street Fighter arkadaşla oynanmaycak kadar uzman bir oyun odluğu için bütün arkadşalarım evime geldiğinde full tekken oynarım. Hatta TT2 yi 2 platforma aldım, sevmiyorum, kötü oyunda demedim yani nerenizle okuduysanız yorumumu bilemiyorum. http://i.imgur.com/pJq11bX.jpg bu da kanıtıdır güya "tekken oynamamışım". Profesyonel bir fighting game oyuncusu olduğum için son bir kez sizler için basitleştirilmiş şekilde anlatayım. Tekkenin düşük chain timeları, special move ya da cancel moveları olmadığı için, bütün dövüş oyunu camiasında hep basit, causal oyun olarak oynanır, sadece türkiyede, insanların basite kaçmayı sevdikleri için popülaritesi aşırı fazladır, EVO Championships de street fighter turnuva ödülü 600.000 $ları bulurken tekkenin ise 4.000$ dır. Bu onun kötü bir oyun değil, daha casual bir oyun odluğunu gösterir. Bende oynarım daha öncede kanıtladığım gibi... Neyse sadece bir yorumum türkyie şartlarındaki dövüş oyunu kültürü cahilliği yüzünden bu kadar eksi almış artık ağzımı açmam zaten umarım bu kadarı yeterli olmuştur bayım. haydi iyi geceler.

Ontes

14.2.2014 18:09:12

-1
[quote]Orijinalden alıntı: thugs_life
alıntı:

Orijinalden alıntı: Ontes

Street Fighter gibi kendini kanıtlamış, yüzbinlerce dolar ödüllü esports oyunu olup, aşırı beceri isteyen bir oyunla basit, ps kafelerde tekken atak denilen oyunu niye birleştiriyorlar anlamış değilim... Hiç kimseyi kötülediğim yok ama tekken dövüş dünyasının Call of Dutysinden farksız... Satışlar hariç.


şimdi dediğin laflardan nasıl biri olduğun belli oluyor ama sana şöyle cevap vereyim çocuk;
tekken dediğin oyunda 3 tane hareket bilirsen oynayamazsın, refleksleri ezberlemezsen oynayamazsın, komboları bilmezsen oynayamazsın, alıştınız basit basit oyunlara böyle oldunuz, tekken de aynı hakaretleri yapanlara amele derler ama sen bunun ne demek olduğunu bilemeyeceksin, hele senin gibilerin bol bol yaptığı amele tekniğini hiç bilemeyeceksin. sen şimdi asosyal hayatında pc ni aç 3-5 crack yap, oyun kur oyna, sonra gel burada über oyuncu yorumu yapmaya çalış. bak aslanım sen tekkeni bilemezsin, mortal kombat ultimate i bilemesin, hatta sf yi bile bilmediğini düşünüyorum. bu oyunları ezbere oynayamazsın tekken i hiç oynayamazsın. bunların nasıl oyunlar olduğunu bilmediğin dünyanda yorum yapmadan otur sütünü iç.[/quote] [quote]Orijinalden alıntı: thugs_life
alıntı:

Orijinalden alıntı: Ontes

Street Fighter gibi kendini kanıtlamış, yüzbinlerce dolar ödüllü esports oyunu olup, aşırı beceri isteyen bir oyunla basit, ps kafelerde tekken atak denilen oyunu niye birleştiriyorlar anlamış değilim... Hiç kimseyi kötülediğim yok ama tekken dövüş dünyasının Call of Dutysinden farksız... Satışlar hariç.


şimdi dediğin laflardan nasıl biri olduğun belli oluyor ama sana şöyle cevap vereyim çocuk;
tekken dediğin oyunda 3 tane hareket bilirsen oynayamazsın, refleksleri ezberlemezsen oynayamazsın, komboları bilmezsen oynayamazsın, alıştınız basit basit oyunlara böyle oldunuz, tekken de aynı hakaretleri yapanlara amele derler ama sen bunun ne demek olduğunu bilemeyeceksin, hele senin gibilerin bol bol yaptığı amele tekniğini hiç bilemeyeceksin. sen şimdi asosyal hayatında pc ni aç 3-5 crack yap, oyun kur oyna, sonra gel burada über oyuncu yorumu yapmaya çalış. bak aslanım sen tekkeni bilemezsin, mortal kombat ultimate i bilemesin, hatta sf yi bile bilmediğini düşünüyorum. bu oyunları ezbere oynayamazsın tekken i hiç oynayamazsın. bunların nasıl oyunlar olduğunu bilmediğin dünyanda yorum yapmadan otur sütünü iç.[/quote] Gene nefret yağmış yorumuma halbuki yazmıştım kötü niyetim yada laf attığım yok diye. Ben tekken kötü SF muazzam diye bir şey söylemedim. Ama Cod la Battlefield, LoL ve Dota, PES le Fifa, NFS ile Forza Motorsport serileri gibi bir örnek verdim. Türkiyede tekken çok popüler, o yüzden emin ol siz atari salonalrıdna tekken oynarken bütün paramı tekkene bende harcıyordum. Street Fighterda 4 tane move var diyorsun. Tekkende HİÇ yok. o movelar special move, yani özel hareketler. Tekkende ise sadece mormal movelar var, X-Y-A-B yada üçgen kare yuvarlak kare olma küzere. Onları chainleyebiliyorsun ve onalrın pek bir chain-time ı yok, ki inan senden çok tekken oynamışımdır. Street Fighter oyun dünyasının en zor oyunlarından biri olarak bilinir, Starcraft 2, Dota 2, hatta singleplayer olarak örnek verirsek Dark Souls, bunlar learning curve'ü çok yüksek olan oyunlardır. Street fighterda 3 hareket var diyorsan buyur bunlara bir göz at bakalım ben pek 3 tane sayamıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=nu1E98xn-EQ http://www.youtube.com/watch?v=L14bhzqnDrE . 2. kısma geçecek olursan türkiyenin velki en oyun manyağı, asosyal, obez 7 bumara gözlük takan oyuncularındanım. http://steamcommunity.com/id/supportdotaplayer/ Steam hesabımdan bakabilirsin kaç oyuna sahibim. Jenerasyonlar boyunca bütün konsollara, yeni çıkmış bütün oyunlara sahip oldum, şu an kapanmış bir sitede oyun editörlüğüde yaptım. Devamı yolda.

xbox1080-360=?

14.2.2014 15:58:43

+1
street fighter esports?o alternatif olmadığından dolayıdır bitanem.bir karakterin ortalama 4 hareketi olan oyunu yere göğe sığdıramıyorsan sana esports hayatında başarılar dileyip evo 2014 turnuvasına doğru gitmeni temenni ediyorum. sırf teknik çeşitlilik açısından bile tekken sfyi kaça katlar.şöyle bir kıyaslama yapsaydın kof vs sf diye anlayışla karşılardım yada dead or alive tekken diye ama tekken vs sf diye karşılaştırma yapıyorsunya dövüş oyunu olmalarına rağmen ikisinin oynanışı ve kulvarı farklıdır bunu bilmiyorsan zaten dövüş oyunu oynama bir daha. habere yorumuma gelecek olursam kaç senede zar zor tekken tag tournament 2yi çıkaran namco bandai bu oyunu 2016 sonu 2017 başı çıkarır tekken 7 ne zaman mı gelir 2019 2020 anca.

thugs_life

14.2.2014 14:45:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Street Fighter gibi kendini kanıtlamış, yüzbinlerce dolar ödüllü esports oyunu olup, aşırı beceri isteyen bir oyunla basit, ps kafelerde tekken atak denilen oyunu niye birleştiriyorlar anlamış değilim... Hiç kimseyi kötülediğim yok ama tekken dövüş dünyasının Call of Dutysinden farksız... Satışlar hariç.
şimdi dediğin laflardan nasıl biri olduğun belli oluyor ama sana şöyle cevap vereyim çocuk; tekken dediğin oyunda 3 tane hareket bilirsen oynayamazsın, refleksleri ezberlemezsen oynayamazsın, komboları bilmezsen oynayamazsın, alıştınız basit basit oyunlara böyle oldunuz, tekken de aynı hakaretleri yapanlara amele derler ama sen bunun ne demek olduğunu bilemeyeceksin, hele senin gibilerin bol bol yaptığı amele tekniğini hiç bilemeyeceksin. sen şimdi asosyal hayatında pc ni aç 3-5 crack yap, oyun kur oyna, sonra gel burada über oyuncu yorumu yapmaya çalış. bak aslanım sen tekkeni bilemezsin, mortal kombat ultimate i bilemesin, hatta sf yi bile bilmediğini düşünüyorum. bu oyunları ezbere oynayamazsın tekken i hiç oynayamazsın. bunların nasıl oyunlar olduğunu bilmediğin dünyanda yorum yapmadan otur sütünü iç.

Guest-EE6EF2C69

14.2.2014 14:20:38

-1
muhtemelen yeni nesil için yapacaklar oyunu. tek jeton nickli arkadaşın dediği gibi capcom tekkenle anlaşma yapacağı snk ile anlaşıp street fighter x kof çıkarsalardı çok daha iyi olurdu. Tekken oyununu beğenenler var ama bana çok sıkıcı geliyor.

BSC Misafiri

14.2.2014 14:19:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Street Fighter gibi kendini kanıtlamış, yüzbinlerce dolar ödüllü esports oyunu olup, aşırı beceri isteyen bir oyunla basit, ps kafelerde tekken atak denilen oyunu niye birleştiriyorlar anlamış değilim... Hiç kimseyi kötülediğim yok ama tekken dövüş dünyasının Call of Dutysinden farksız... Satışlar hariç.
bende kimseyi kötülemek istemiyorum ama siz yeni nesil oyuncular adamı kanser edersiniz. hayatında ateri salonu görmemiş birileri anca böyle konuşur. 90lı yıllarda ateri salonlarında Tekken 2 ve 3 makinelerinin önünde kuyruk olurdu turnuvalar yapılırdı Street Fighter makinelerinin önünde ise tek tük bir iki kişi olur yada kimse olmazdı. Street Fighter'da çok seviyorum ama neyin ne olduğunu bilmeden Tekken gibi bir efsaneye sallamak hemde CoD benzetmesi yapmak anca bu işten anlamayan yeni yetme birinin yapacağı şeydir.

tek jeton

14.2.2014 14:07:22

-1
i bir kof stret fighters oyunu yapsalar cok iyi olur malum artık snk playmore artık iyi oyun cıkaramıyor kof un son serileri beş para etmez ne grafik nede oyun olarak hic beğenmiyorum elimiz mahkum kof 98 um ye devam ediyoruz ama gercekten iyi bir kof ve sf karışık bu oyunun 3 ü cıksa hicte kötü olmaz oyunu capcom yapacak snk can cekişiyor elindeki oyunları şimdi androit cihazlara cıkarıyor...yap gercege yakın metal slug yap iyi bir kof piyasanın inanınki cok büyük bir ihtiyacı var...

Ontes

14.2.2014 13:27:31

-5
Street Fighter gibi kendini kanıtlamış, yüzbinlerce dolar ödüllü esports oyunu olup, aşırı beceri isteyen bir oyunla basit, ps kafelerde tekken atak denilen oyunu niye birleştiriyorlar anlamış değilim... Hiç kimseyi kötülediğim yok ama tekken dövüş dünyasının Call of Dutysinden farksız... Satışlar hariç.

seifer

14.2.2014 13:06:07

-1
Gerçekten de merak uyandırıyor. Inşallah güzel bir oyun olur
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken X Street Fighter
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız