Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Yeni Fragman Oyunun Hikayesine Odaklanıyor

 
 
Bandai Namco ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman oyunun hikayesine odaklanıyor ve bizlere yeni ayrıntıları açıklıyor.
 
Tekken 8 oyunu çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Tekken 8 için yayınlanan hikaye fragmanında aktör Brian Cox yer alıyor. Onun anlatımı ile beraber hikaye bizlere aktarılıyor ve hayranlar bu oyun ile beraber memnun edilmek isteniyor. Tamamen yeniden tasarlanmış karakter görselleri ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım, Tekken serisine yeni bir soluk getirmek istiyor.
 
İkonik karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu içerisinde canlı ortamlar bulunuyor ve aynı zamanda yıkılabilir arenalar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yeni neslin sınırları zorlanmak istiyor ve bu sayede oyun deneyimi üst düzeye kavuşuyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak. Ayrıca şu anda oyunu ücretsiz bir demosu mevcut durumda.
 
Yeni fragman
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Simülasyon Yönetim Oyunu News Tower Yakında Geliyor 90'lardan İlham Alan Korku Oyunu Alisa Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız