Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

90'lardan İlham Alan Korku Oyunu Alisa Konsollara Geliyor

 
Yayıncı Top Hat Studios ve geliştirici Casper Croes, 90'lardan ilham alan hayatta kalma korku oyunu Alisa'nın konsollara geleceğini resmi olarak açıkladı. Açıklanan detaylara göre oyun, 6 Şubat tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
Eski tarz grafik yapısı ile beraber nostalji hissiyatı yaşatıyor 
 
 
 
Alisa, ilk olarak 20 Ekim 2021 tarihinde Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Yeni içerikleri oyuna dahil eden ve oyunu daha da genişleten Developer's Cut güncellemesi ise 9 Eylül 2022 tarihinde oyunculara sunuldu. Oyunun konsol sürümleri, daha önce PC platformuna gelmiş olan tüm güncellemeleri, yeni içerikleri, hata düzeltmelerini ve yaşam kalitesi iyileştirmelerini içerecek.
 
1920'lerin korku dolu ortamlarından ilham alan yapısıyla ve aynı zamanda fantastik bir dünyada yer aldığımız yapımda, kötü şöhretli bir hırsızın peşine düşüyor ve Ajan Alisa olarak buradaki yerimizi alıyoruz. Malikane içerisinde yer aldığımız ve etrafı keşfetmeye başladığımız yapım eski tarz grafik kalitesi ile beraber karşımıza çıkıyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Alisa
Tekken 8 için Yeni Fragman Oyunun Hikayesine Odaklanıyor Xbox ve Bethesda Sunumu için Tarih Verildi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız