Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Techland, Dead Island 2'nin Yapımına Sıcak Bakıyor


    Dead Island ile beraber bu tarz yapımlarda başarısını kanıtlayan ve Dying Light ile beraber bu senenin sürprizlerinden birisini ortaya koyan Techland'ın yetkililerinden birisi, yapımcı koltuğu boşta kalan Dead Island 2 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapımcı Tymon Smektala, Dead Island 2'ye sıcak baktıklarını söyledi.
 
    Bildiğiniz üzere Dead Island 2'nin yapımcısı Yager, yayıncı tarafından projeden çıkarılmış ve daha sonrasında finansal çöküşe girmişti. "Bu bizim için de çok üzücü bir haber oldu." diyen Smektala, "Endüstride böyle haberlerin çıkması bizi de üzüyor. Başka bir yapımcı başarısız oldu diye asla sevinemezsiniz. Çünkü onların durumunda biz de olabilirdik." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Smektala, "Üzülmemizdeki başka bir neden de aslında Dead Island'ın bizim çocuğumuz gibi bir şey olması. Bizim hayal ettiğimiz ve bizim yaptığımız bir seriydi. Hala da seriye olan bir bağlılığımız bulunuyor. Umarım gelecekte daha fazla Dead Island görürüz ve Yager'in durumu da iyiye gider." sözlerine yer verdi. 
 
    Dead Island 2 ve Techland ilişkisiyle ilgili de Smektala, "İlk Dead Island'ı gerçekten çok sevmiştim fakat şu an Dead Island 2'yi geliştiren bir yapımcının olup olmadığını bile bilmiyoruz. Dead Island 2'yi geliştirmeyi biz de isteriz. Endüstride hem Dead Island, hem de Dying Light markalarına yer var. Bu iki seriyi birbirinden farklı yönde tutmaya devam ettikçe ortada bir sorun olacağını düşünmüyorum." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Spielberg'ün Halo Dizisi TV Kanalını Buldu Scalebound, Xbox One'ın Gücünü Göstermek İçin Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bah988

17.8.2015 19:38:57

0
ps4 aldım hala dying light oynayamadım ama alıcam en kısa sürede oyun süper olmuş gerçekten izlemiştim videoyu bu dead island 2 yide geliştirirsiler alırım valla :D

Babblebabble

17.8.2015 19:32:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Açıkcası Dead ısland 2'yi geliştirmelerini istemem.İki oyununda benzer noktaları var zaten.Farklı bir firmanın oyuna katıcağı şeyler daha ilgi çekici bence. Bu arada Techland Bir Hellraid vardı ne oldu ona ?
Yapımı bir sonraki duyurularına kadar askıya alınmıştı en son.

BSC Misafiri

17.8.2015 17:39:35

0
Açıkcası Dead ısland 2'yi geliştirmelerini istemem.İki oyununda benzer noktaları var zaten.Farklı bir firmanın oyuna katıcağı şeyler daha ilgi çekici bence. Bu arada Techland Bir Hellraid vardı ne oldu ona ?

inciteen

17.8.2015 16:52:28

0
Haydi Techland dönün yuvanıza Dead Island siz olmadan bir hiç :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız