Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tacoma Humble Store'da Ücretsiz

 
Anlatıya dayalı macera oyunu Tacoma PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler oyunu Humble Store üzerinden giriş yaptıktan sonra direkt olarak bilgisayarına indirebilir.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tacoma, 2088 yılında yüksek teknolojili bir uzay istasyonunda geçen, anlatıya dayalı bir macera oyunu. Misyonunuzu gerçekleştirme yolunda, istasyon mürettebatının yaşam ve çalışmalarının tüm detaylarını inceleyerek güven, korku ve felaket karşısında kararlılıktan oluşan sarmalayıcı bir hikayeye evrilen ipuçlarını bulacaksınız.
 
Tacoma’nın kalbinde tesisin dijital gözetim sistemi yer alıyor ve bu sistem, mürettebatın istasyondaki yaşamının dönüm noktası olan anların 3 boyutlu kaydını tutmuş durumda. Araştırmanız boyunca kayda alınan bu anların yankıları saracak sizi. Bu karmaşık, iç içe geçmiş sahnelerin fiziksel mekanı boyunca geri sarma, ileri alma ve ilerleme becerinizi kullanarak olayları her açıdan inceleyecek ve araştırdıkça çok katmanlı anlatıyı yeniden kuracaksınız.
 
Tacoma, Gone Home yaratıcılarının yeni oyunu ve oyuncuları anlatının içine yepyeni bir boyutta dahil eden detaylı, insanı içine alan ve güçlü hikaye anlatıcılığı geleneğini sürdürüyor.
 
Temel Özellikler:
 
Çok katmanlı bir hikaye deneyimi
 
Altı mürettebat uzay istasyonu Tacoma’da yaşıyor ve çalışıyor, ilişkiler kuruyor, aşkı bulup yitiriyor ve krizle birlikte yüzleşiyorlar. İnteraktif araştırmacı rolünüzle, sadece bu insanların başına ne geldiğini değil, her birini oldukları kişi haline getiren şeyleri de keşfedin. Hikaye, bir dizi tam seslendirmeli ve animasyonlu interaktif AR sahnesi üzerinden anlatılıyor ve Tacoma’daki olayların tam içine dalmanızı sağlıyor.

Çok katmanlı, çığır açan bir hikaye sistemi

İstasyonun her bölümünde, mürettebat üyelerinin, ayrışan, tekrar birleşen ve bir daha ayrılan kendi paralel hikaye akışlarını takip eden dijital temsilleriyle çevrilisiniz. Bu sahnelerin kronolojilerini, etrafınızda gelişirken geri alabilir, ileri sarabilir ve ilerletebilirsiniz. İnteraktif araçlarınız sıkıca örülmüş anlatıyı her açıdan ve tüm detaylarıyla keşfetmenizi sağlar.

Derinlemesine interaktif bir oyun dünyası

Tacoma İstasyonunu hem fiziksel hem de dijital olarak inceleyin. Bir yandan mürettebatın dijital iletişimlerinin ve kişisel düşüncelerinin kapsamlı kayıtlarını incelerken, aynı esnada anlamlı nesneler, notlar ve fiziksel eşyalar bulmak için kapıları ve çekmeceleri açın. Mürettebatın Tacoma’daki deneyiminin tüm yönleri araştırmanızın parçasıdır.

Bir gelecek vizyonu

2088 yılındaki yaşamı deneyimleyin. İnsanlığın aşağı dünya ekseni ve ötesine genişlemesini tasvir eden zengin bir kurgusal evreni keşfedin. Gone Home ve BioShock 2: Minerva’s Den oyunlarının arkasındaki ödüllü hikaye ekibinin yarattığı, derinlemesine bir hayal gücünün eseri olan, yakın geleceğe dair bir vizyon.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Store tacoma gone home fullbright tga pc indie
Control 27 Ağustos'ta Çıkacak Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

23.3.2019 08:39:10

0
Teşekkürler :D

mahsur kalan adam

22.3.2019 10:13:17

+3
Steam key vermiyormuş

Megathrone26

22.3.2019 08:23:12

+1
Hemen aldim. Cok sagolun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tacoma
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız