Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Control 27 Ağustos'ta Çıkacak

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Remedy Entertainment doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control'ün 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Doğaüstü güçlerin eline geçmiş, sürekli değişen bir binada kaybolmaya hazır olun
New York'ta bulunan gizemli bir şirket, farklı bir dünyadan gelen güçler tarafından işgal edilmiş. Şirketin yeni yöneticisi olarak bu sürekli değişen binanın kontrolünü yeniden elde etmek için savaşmaya hazırlanın.
 
Remedy Entertainment'ın (Max Payne, Alan Wake) yapımını üstlendiği Control, derin ve tahmin edilemez bir dünyada savaşırken doğaüstü yetenekleri, değiştirilebilir ekipmanları ve yaptıklarınıza göre şekillenen ortamları ustalıkla bir arada kullanmanızı gerektiren doğaüstü bir üçüncü şahıs aksiyon/macera oyunu.

Jesse Fadens'ın hikayesini su yüzüne çıkarın

Yeni yönetici Jesse Fadens'ın, kurumsal rolünü kabullenmeye çalışırken yanıtların peşinde koştuğu kişisel macerasını merkezine alan hikayeyi keşfedin. Jesse'nin hikayesinin yanı sıra, Control'un yer aldığı dünyanın ve yolculuğunuz boyunca tanışacağınız dostların kendi hikayelerine de tanık olacaksınız.

Yan görevler ve gizemlerle bu tahmin edilemez dünyada diğer Şirket ajanlarıyla çalışın ve gizemli şifreleri çözerek New York'ta yer alan bu devasa binada yapılan tuhaf deneylere ışık tutun. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Control Remedy Entertainment PS4 Xbox One PC
Assassin's Creed III Remastered PC Sistem Gereksinimleri Tacoma Humble Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2019 11:38:52

+1
Hikayeli oyunları seviyoruz diyoruz, önem vermeliyiz diye düşünüyoruz fakat AAA kalitesinde daha çıkmamış deneyimlemediğimiz hikayeli bir oyuna olumsuz yaklaşıyoruz.Hikayeli oyunlar, online oyunlar gibi hergün para basmıyor, çok fazla eleştirilere maruz kalan online olan Anthem bile büyük kar getirmiş.Bu nedenle hikayeli oyunların , online oyunlara göre zarar etme olasılığı çok yüksek (üzerinde çok daha fazla parasal ve zaman olarak uğraşılmasından dolayı) , sonra neden hikayeli oyunlar azalıyor dememek için doğru hareket etmekte fayda var.Demiyorum ki sevmediğiniz oyunu alın, eski çok sevdiğimiz oyunlar bile 10 saati geçmezdi fakat deneyimlemek çok keyifliydi şimdi açık dünya oyunlar 25-30 saati bulsada aslında hikayesi 10 saati anca buluyor...

Watton1

22.3.2019 17:23:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: skullomania Oyuncuların değerli vakitlerini harcamasına değmeyecek bir oyun. Oyunu yapan ekip bile boşuna vakit harcamış..
TAMAM

skullomania

22.3.2019 15:50:57

0
Oyuncuların değerli vakitlerini harcamasına değmeyecek bir oyun. Oyunu yapan ekip bile boşuna vakit harcamış..

BSC Misafiri

22.3.2019 15:39:50

+1
Bir oyun 10 - 15 saattir bomboş dünyası vardır, bir oyunda 6 saattir dopdolu dünyası vardır .Bomboş 15 saat dünyası olan oyuna vaktimi boşa harcayacağıma, 6 saat süren oyuncuda güzel bir tat bırakan dopdolu bir dünyası olan oyunu tercih ederim.Şimdi herkesin aklına 6 saat olupda dolu dünyası olması nasıl olur diye soru gelebilir.15 saatlik bir oyunda olsa ilk 2 saatten sonra sıkılıp bırakılan oyunlar vardır ve zamanımız boşa gider, benim demek istediğim vaktimizi boşa harcamayan oyun mekanikleri , hikayesi, kaliteli ara sahneleri kısacası üzerine zaman ve maddi olarak uğraşılmış olması dolayısı ile güzel bir tat bırakması , oyun bittikten sonrada aklımızda kalması.

BSC Misafiri

21.3.2019 23:55:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hellknight69 5-6 saat sürecek gibi his var içimde.
Aynen ha. nedense bende de öyle bir his oluştu :) O yüzden uzaktan takipte kalıyorum şimdilik..

Philipp_Plein

21.3.2019 22:40:29

0
5-6 saat sürecek gibi his var içimde.

Metal-Gear

21.3.2019 22:14:18

+3
RTX ile kısa oynanış görüntüsü. Bu oyundaki rtx kullanımı biraz geniş kapsamlı, sadece yansımalar için değil gölgeler ve ışık ile alakalı bir kaç render kanalı için daha rtx açılabiliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Control
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız