Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock'un Remake Sürümü Geliyor!


    Oyun dünyasının efsane serilerinden olan System Shock, çıkışından daha sonrasında Deus Ex ve BioShock gibi bir diğer kült oyun serilerinin doğmasına öncülük etmişti. Geçtiğimiz dönemde System Shock için grafikleri düzenlenmiş bir sürümü görmüştük ancak bunun beklenen etkiyi yaptığını söyleyemeyiz. İşte bu kez, asıl beklenen haber karşımızda.
 
    Daha önce System Shock'un Enhanced Edition sürümünü geliştiren Night Dive, System Shock serisinin isim haklarını satın aldığını duyurdu. Serinin bundan sonra tamamen Night Dive'a ait olduğunu belirten CEO Stephen Kick, ilk System Shock oyununun Remake sürümünün duyurusunu yaptı. Belirtilenlere göre yapımcı ekip mevcut System Shock oyununu tamamen geliştirilmiş grafiklerle ve yepyeni mekaniklerle baştan aşağıya sıfırdan geliştirecek.
 
    Yapılan duyuru sırasında Stephen Kick, serinin geleceğiyle ilgili de bazı açıklamalar yaptı. System Shock 3 üzerinde çalışmayı istediklerini belirten Kick, Night Dive'ın mevcut durumda böyle bir proje yükünün altından kalkamayacağını bildiklerini, bunun için dışardan destek adına görüşmeler beklediklerini söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rps System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Amiga Döneminin Ünlü Futbol Oyunu Sensible Soccer'ın Devam Oyunu Geliyor Friday the 13th'in Kickstarter Kampanyası Başarılı Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

13.11.2015 03:08:23

0
Gerçekten çok iyi bir haber System Shock 3 için Kickstarter açsalar anında toplarlar hedefledikleri miktarı ama sanırım açmadan önce ilk oyunu düzgün bir şekilde yeniden çıkarmak istiyorlar. Bu arada System Shock 2 hala çatur çatur oynanır, grafiklerine takılmayın.

Tiny Titan

13.11.2015 02:56:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fingolfin. Remake yapılıcaksa da böyle oyunlara yapılsın işte, gidiyorlar çıkalı 2 yıl olmamış oyunlara remake yapıyorlar.
2 yıl olmamış oyunlara yapılan şey remastered bir kaç kaplama 1080p 60fps vs. remake dediğin olay her şeyi baştan yapmaktır.

Fingolfin.

12.11.2015 21:26:33

+2
Remake yapılıcaksa da böyle oyunlara yapılsın işte, gidiyorlar çıkalı 2 yıl olmamış oyunlara remake yapıyorlar.

BSC Misafiri

12.11.2015 18:33:06

+4
belkide tarihin en değeri bilinememiş oyunu

harikaerif

12.11.2015 18:25:26

+1
İŞTE BU BE! Umarım ilk iki oyuna yakışır bir şekilde yaparlar.

Patren

12.11.2015 18:06:13

-4
oyun biraz half life benziyor grafikleri güncel oyunlar kadar iyi olsun tutar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız