Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syndicate Yapımcılarının Yeni Oyunu Eşsiz Olacak

 
   Starbreeze CEO'su Mikael Nermark, Syndicate ve Chronicles of Riddick gibi yapımları bizlere sunan stüdyonun "eşsiz ve oyun dünyasına yeni birşeyler katacak" yapımıyla geri dönüş yapacağını duyurdu. P13 kod adlı oyunun ne türde olunduğu ise henüz bilinmiyor:
 
"İnsanlar, oyunu açığa çıkardığımızda oldukça şaşıracak. Hangi türde olduğunu söyleyemem ama eşsiz ve yenilikçi olacak."
 
   CEO ayrıca F2P tipi oyunlara da değindi ve F2P olarak piyasaya sürülen oyunların tehliklesinden bahsetti:
 
"Asla free-to-play oyun yapmayacağız. Çünkü böyle bir oyun yaptığınızda dışardaki tüm oyuncuları tedarik etmeniz gerekir. Bu pahalıya mâl olan ve zorlu bir iş. Bunun yerine cheap-to-play (oynaması ucuz) modelined oyunları yapmayı tercih ederiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Syndicate EA Starbreeze Project Redlime FPS P13 riddick video game
Arma 2'nin DayZ Modu, Ayrı Bir Oyun Olacak Steam Yaz İndiriminde Olacak Paketler Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TroJanBerk

11.7.2012 02:13:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri vurulan şahıs borderlands 2 nin zero ile deus ex in görünmez olan elemanlarına benziyor biraz kafa şekliyle bu arada yenilikçi ne olabilir ki? grafik imkansız oynanış imkansız menü bi ihtimal hikaye yine imkansız (borderlands te pandora ya kadar gittik 2050 senesini gördük oyunlar da 2. dünya savaşını çook oynadık) hikayedede yenilik kalmadı tür yeni tür türetemezler ama yenilikten kasıtları rpg bir oyunu hem first person hemde third person şeklinde olabilir dicem oda olmaz kocaman skyrim var Alduin in zoruna gider oda olmaz yenilik ne kaldı ki? sensörlümü yapacaklar move gibide değil direk smart tv nin kontrolü gibi :D çok uzun oldu galiba basın eksi yi :D
Higgs Bozonu da imkansız, dünyanın güneş etrafında döndüğü de imkansız. Aksini iddia eden birini sokaktan, kütüphaneden ve herhangi kamuya açık alandan tedarik edebilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2012 01:17:12

0
vurulan şahıs borderlands 2 nin zero ile deus ex in görünmez olan elemanlarına benziyor biraz kafa şekliyle bu arada yenilikçi ne olabilir ki? grafik imkansız oynanış imkansız menü bi ihtimal hikaye yine imkansız (borderlands te pandora ya kadar gittik 2050 senesini gördük oyunlar da 2. dünya savaşını çook oynadık) hikayedede yenilik kalmadı tür yeni tür türetemezler ama yenilikten kasıtları rpg bir oyunu hem first person hemde third person şeklinde olabilir dicem oda olmaz kocaman skyrim var Alduin in zoruna gider oda olmaz yenilik ne kaldı ki? sensörlümü yapacaklar move gibide değil direk smart tv nin kontrolü gibi :D çok uzun oldu galiba basın eksi yi :D

BSC Misafiri

9.7.2012 21:17:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: dedektiv99 Beni niye eksi yedim lan şimdi :D ?birisi açıklasn çabuk
Starbreeze hayranı çokmuş sitede sen tehdit edince adamlar eksilemiş hemen :)

dedektiv99

9.7.2012 17:57:44

-1
Beni niye eksi yedim lan şimdi :D ?birisi açıklasn çabuk

BSC Misafiri

9.7.2012 17:15:02

+1
önce syndicate görüntü problemini düzeltsinler. Bir işi bitirmeden neymiş efendim " hiçbirşeye benzemeyecekmiş"

dedektiv99

9.7.2012 16:13:21

-4
ümitlendim lan bi an.Bi boşa çıkarın şu ümidi varya ben size napcağımı biliyorum.Yakarım ulan bu gezegeni :D !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız