Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 2'nin DayZ Modu, Ayrı Bir Oyun Olacak

 
   Çıkışını yapmasının ardından büyük bir sükse yapan ve hatrı sayılır bir kitleye ulaşan DayZ modu, kendi ayaklarının üzerinde durmaya hazırlanıyor.
 
   Bir oyun sitesiyle yaptığı röportajda soruları yanıtlayan DayZ modunun geliştiricisi, modun önümüzdeki yıl ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmesini istediğini, ancak hangi yayıncının böyle bir işle ilgilenebileceğini şu an bilmediğini dile getirdi.
 
   Böylesine bir modun başlı başına bir yapım olarak karşımıza çıkması elbette sevindirici olur. Zira şu anda oyuna sahip olmak isterseniz önce Arma II'yi satın almalı ve sonra modu indirmelisiniz. Konu hakkındaki gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
arma arma 2 pc fps dayz
1 Milyon Euroya Satılan Oyun Koleksiyonu! Syndicate Yapımcılarının Yeni Oyunu Eşsiz Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.8.2012 22:06:14

0
Ne zaman ayrı bir oyun olucak

Alister Vale

14.7.2012 19:18:07

0
oyunu bugun edindim grup bakınıyorum baya bir izledim oyunla ilgili olayları. skype swntzky steam sweeny41

Stoch

14.7.2012 04:51:49

0
Six updater diye bi program var. Oyunu onunla kurun, hiç birşey yapmanıza gerek kalmıyor. Program herşeyi yapıyor sizin için. Ayrıca oyunda tamamen özgürsünüz. Size verilen bir görev/brifing yok. İçgidülerinize bağlı kalarak oynayın. Mesela siz o karakter yerinde olsaydınız, napardınız gibi? Empati yapmaya çalışın [:'(] Ayrıca oyun ile ilgili yardım için bana pm atabilirsiniz.

loses

10.7.2012 12:07:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: maniague oyundaki tek eksik: zombi ve survivor animasyonları yeteri kadar hoş değil. üzerinde biraz çalışılsa muhteşem bir oyun (mod) çıkar karşımıza. arkadaşlarınızla saatlerce oynayabileceğiniz bir yapım geniş harita seyrek ve zor bulunan silahlar kısıtlı mermi düşen arkadaşınıza bir yandan zombiler gelirken yardım etmeye çalışmanız falan verdiği gerilim hissi gerçekten harika. tek başınıza oynarsanız o kadar zevk alamazsınız. bir kaç kafadar arkadaş olması lazım ve team speak 3 gibi yardımcı programlarla taktiksel açıdan devamlı bağlantı halinde olmalısınız. aksi halde çok ama çok zor bir oyun. zombiler falan çok hızlı küçük bir kaç harekette indirebiliyor sizi. küçük bir yerleşim yerinden hadi bırak onu uyduruk bir evden 3-4 zombi birden üzerinize kopunca tek başınıza hayatta kalmanızın imkanı yok. bazen grup halindeyken bile öyle gerçi. hardcore severseniz oynamanızı tavsiye ederim gerçekten dostlarınızla harika vakitler geçirebilirsiniz.
karsınıza birden cıkarsa kalp krizinden bayılabiliyorsunuz unutmamamk gerek :D tek kotu yanı gidiyorum diyosun oh arkadaşta buldun oyunda adamlarla takılıyosun etraftaki zombilerin azına tukuruyosun adam oyundan cıkmadan once bizide temiziyor esyalarımızı alıyor =( harbi yakın arkadaslar ile oynanması lazım yoksa bandit cok bu arada benimle oynamak isteyen nrlkrt@hotmail.com face eklesin skype kaleler422

maniague

10.7.2012 02:24:14

0
oyundaki tek eksik: zombi ve survivor animasyonları yeteri kadar hoş değil. üzerinde biraz çalışılsa muhteşem bir oyun (mod) çıkar karşımıza. arkadaşlarınızla saatlerce oynayabileceğiniz bir yapım geniş harita seyrek ve zor bulunan silahlar kısıtlı mermi düşen arkadaşınıza bir yandan zombiler gelirken yardım etmeye çalışmanız falan verdiği gerilim hissi gerçekten harika. tek başınıza oynarsanız o kadar zevk alamazsınız. bir kaç kafadar arkadaş olması lazım ve team speak 3 gibi yardımcı programlarla taktiksel açıdan devamlı bağlantı halinde olmalısınız. aksi halde çok ama çok zor bir oyun. zombiler falan çok hızlı küçük bir kaç harekette indirebiliyor sizi. küçük bir yerleşim yerinden hadi bırak onu uyduruk bir evden 3-4 zombi birden üzerinize kopunca tek başınıza hayatta kalmanızın imkanı yok. bazen grup halindeyken bile öyle gerçi. hardcore severseniz oynamanızı tavsiye ederim gerçekten dostlarınızla harika vakitler geçirebilirsiniz.

clear_

9.7.2012 23:34:17

-2
quote:

Orijinalden alıntı: loses

evet ama sadece zombi degil bandit olabilirsiniz yani oyundaki diger kişileri öldürüp sırt çantası silahları yemek cola vs. herseyi alabilirsiniz Oyunda araçlarda mevcut fakat cok zor bulunuyor + olarak araçlar bulundugunda bile sağlam veya benzinleri tam olmuyor oyunda yerlerde tekerlek motor vs. bulursanız yanınıza alıyoruz ve buldugumuz araçların tamirinde buyuk onem tasıyor
bi elinde silah bi elinde 4 silindirli kamyon motoru.Oyuna bak ya:)

clear_

9.7.2012 23:33:11

-1
dayz?

loses

9.7.2012 22:55:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Bu modun hikayesi neki serbest dolaşıp zombimi öldürüyorsunuz arkdaşlarınızla?
evet ama sadece zombi degil bandit olabilirsiniz yani oyundaki diger kişileri öldürüp sırt çantası silahları yemek cola vs. herseyi alabilirsiniz Oyunda araçlarda mevcut fakat cok zor bulunuyor + olarak araçlar bulundugunda bile sağlam veya benzinleri tam olmuyor oyunda yerlerde tekerlek motor vs. bulursanız yanınıza alıyoruz ve buldugumuz araçların tamirinde buyuk onem tasıyor

loses

9.7.2012 22:52:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Arma 2'yi satın al, Operation bilmemne ek paketini satın al, modu indir kur. Öl babam öl. Başlı başına bir oyun olarak çıkarsa harika olur o zaman almaya değer işte.
1. si arma2:oa ekpaket degil 2. si sadece dayz icin alinmiyor oyunun kendi multi rpg modlarıda mevcut

iamburak

9.7.2012 16:35:43

-2
Arma 2'yi satın al, Operation bilmemne ek paketini satın al, modu indir kur. Öl babam öl. Başlı başına bir oyun olarak çıkarsa harika olur o zaman almaya değer işte.

Guest-56D7221EF

9.7.2012 16:25:28

0
bu modun içeriği ne o kadar çok lafı geçti merak ettim bnde bi denicem

encuni

9.7.2012 15:36:32

+1
Bu modun hikayesi neki serbest dolaşıp zombimi öldürüyorsunuz arkdaşlarınızla?

Amedra

9.7.2012 15:14:01

0
abi su operation flash point i hiç unutmuyorum keşke onun adının altında tekrardan grafikleri iyi şekilde cikarsalaar süper olacak
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız