Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword Art Online: Alicization Lycoris Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici AQURIA, Switch konsolları için aksiyon rol yapma oyunu Sword Art Online: Alicization Lycoris'i yayınlayacağını duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı. Sword Art Online: Alicization Lycoris ilk olarak 10 Temmuz 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sword Art Online: Alicization Lycoris'de en sevdiğiniz karakter olarak oynayın ve bir el konsoluyla Underworld'ün uçsuz bucaksız dünyasını keşfedin. Konsol sürümü ayrıca Ancient Apostles adlı genişletme paketini de içeriyor. Bunun yanı sıra yeni gelecek olan güncellemeler de Switch sürümüne dahil olacak.
 
Kılıç becerilerinizi, kutsal sanatlarınızı ve en sevdiğiniz SAO karakterlerini kullanarak akıcı, aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara atılın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sword Art Online: Alicization Lycoris Bandai Namco JRPG
Ultra Kaiju Monster Rancher Bu Yıl Batıya Geliyor Phantasy Star Online 2 New Genesis 31 Ağustos'ta PS4 Konsollarına Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword Art Online: Alicization Lycoris
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız