Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantasy Star Online 2 New Genesis 31 Ağustos'ta PS4 Konsollarına Çıkacak

 
 
Geliştirici ve yayıncı Sega, oynaması ücretsiz çevrimiçi rol yapma oyunu Phantasy Star Online 2: New Genesis'in 31 Ağustos'ta Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu. Phantasy Star Online 2: New Genesis ilk olarak Haziran 2021'de dünya çapında Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Japonya'da ise PlayStation 4 ve bulut üzerinden Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.
 
Phantasy Star Online 2: New Genesis, SEGA'nın oyunculara sunduğu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu. Oyun, Phantasy Star Online 2 olaylarından 1000 yıl sonrasını ve DOLLS adı verilen gizemli düşmanlara karşı yapılan savaşı konu alıyor. Hafızası olmayan Meteorn olarak oynadığımız yapımda temel amacımız Halfha'yı kurtarmak için DOLLS'a karşı mücadele etmek.  
 
Steam sayfası
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon ryo pc SEGA Corporation Phantasy Star Online 2 New Genesis
Sword Art Online: Alicization Lycoris Switch Konsollarına Geliyor Star Wars KOTOR II'nin Switch Sürümü için Bir Düzeltme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phantasy Star Online 2 New Genesis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız