Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch'e Virtual Console Gelmeyecek

 
   Switch çıkmadan önce ve çıktıktan sonra da konsola GameCube oyunları ile birlikte Virtual Console desteği geleceğine dair söylentiler ortaya atılmıştı ancak ne yazık ki Wii, Wii U ve 3DS'te olan bu sistem Switch'e gelmeyecek.
 
   Kotaku'ya açıklama yapan Nintendo temsilcisi Virtual Console'un Switch'e gelmeyeceğini resmen doğruladı.
 
   "Klasik oyunların diğer Nintendo sistemlerinde yapıldığı gibi Virtual Console başlığı altında bir araya getirilmesine yönelik bir plan bulunmamaktadır."
 
   "Nintendo ve diğer yayıncıların klasik oyunlarını Nintendo Switch'te oynamanın çeşitli yolları vardır. Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online online oynama, Nintendo Switch Online uygulaması aracılığıyla sesli sohbet ve çeşitli oyun modları ile Virtual Console servisinden farklı olarak klasik NES oyunlarını deneyimlemek için eğlenceli ve yeni bir yol sunacak." 
 
   Nintendo tarafından da belirtildiği üzere, Switch'in ücretli abonelik servisi Nintendo Switch Online Nintendo Entertainment System oyunlarını içerecek. Online oynama özelliği ile birlikte kütüphanede ilk başta 20 Nintendo Entertainment System oyunu olacak ve daha fazla oyun düzenli olarak eklenecek.

   Nintendo Switch Online servisi hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
State of Decay 2 Ön Yüklemeye Açıldı Pillars of Eternity II: Deadfire İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

9.5.2018 10:38:20

+1
Keşke arzular tirit olsa😂

Guest-E87629FD5

9.5.2018 10:36:47

0
Teşekkür ederim, arzular şelale [:'(]

İdrak İstimlak

9.5.2018 10:29:55

+1
Kardeş sen kafayı kırmışsın, o yüzden sana akşamları yemekten sonra 2 saat, Gamecube, Wii oyunları yazıyorum. Oyun seanslarından sonra da uykudan önce olmak üzere, yatağında 3DS'te Zelda seansları ile devam etmek sureti ile bu illetten kurtulacağına inanıyorum. Büyük geçmiş olsun...

Guest-E87629FD5

9.5.2018 10:21:05

0
Bende Xbox One X var abi, öyle güçlü harika bir cihaz varken eve GameCube sokmak yakışmaz. Ben online oyun seviyorum abi, micro ödeme seviyorum, online maçlarda öldürmek, ölmek, tekrar dirilmek istiyorum. Tek bildiğim bu aslında. GameCube ölüp ölüp dirilmeyi bana sağlayabilir mi?

İdrak İstimlak

9.5.2018 09:56:46

0
150-200 liraya çok rahat Gamecube bulabilirsin, tavsiye ederim, iyi oluyor...

Guest-E87629FD5

9.5.2018 09:25:28

0
Eternal Darkness oynamak isterdim şahsen, GameCube oyunlarını bekleyenler için kötü oldu bu.

BSC Misafiri

9.5.2018 06:23:32

0
Üyelik parasını ödedikçe oyunları oynama hakkın var bu sistemde, virtual console’da bir kere oyunun parasını ödeyip alıyorsun, bu online üyelik zımbırtısı iyi değil, bu Switch alırken gamecube gibi konsolların virtual desteği ile Switch de çıkacağı heyecanıyla aldık olmadı bu şimdi

darkdiva

9.5.2018 00:06:07

0
Benim anlamadığım, online service ile zaten eski oyunlarını zaman içerisinde sunacaksa bu Virtual Console olmuyor mu bir nevi. Adı Virtual Console olmayacak demiş işte sadece :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız