Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch'e Olan İlgi Wii ile Benzerlik Gösteriyor


     Yıl sonuna yaklaştıkça pek çok firmadan finansal raporlar gelmeye devam ediyor.

     Yayınlanan son raporlarla birlikte Nintendo Switch'in konsol ve oyun bazlı satışlarının oranı ortaya çıktı. Buna göre satılan Nintendo Switch sahiplerinin genel ortalaması alındığında her bir konsol sahibinin 3 adet oyuna sahip olduğu açıklandı. Aynı oran oyun tarihinin en çok satan konsollarından biri olan Wii için 3.1'di. Bu istatistiklerden yola çıkarak yaklaşık 8 aylık bir süreçte 7 milyonun üzerinde satış yapan Nintendo Switch için toplamda 21 milyondan fazla oyun satıldığını söyleyebiliriz.

     Satışların kutulu ve dijital oranına baktığımızda ise Switch sahipleri %78 oranla kutulu oyunlar tercih etmiş. Satışların yalnızca %22'si dijital olarak yapılmış. Yayınlanan rapora göre PlayStation 4 içinse durum daha farklı. Satışların %47'si kutuluyken %53'ü ise dijital olarak gerçekleşmiş.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamasutra Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Minecraft'ın Super Duper Grafik Paketi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı SteamWorld Oyunlarına Steam Üzerinde %80'e Varan İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

21.11.2017 23:41:34

0
Bir yerden taksitle vuracağım ama oyun fiyatları korkunç. 250-300 lira nedir. Konsolu 1300'e falan bulabiliyorum ama oyunlar cehennemin 9. katından fırlamış gibi. Şu AAA Pokemon gelene kadar sabredelim bakalım.

darkdiva

21.11.2017 20:48:48

+1
Switch çok farklı bir adım oldu. Time dergisi de 2017'nin en iyi cihazlarından biri olarak gösterdi Switch'i. Umarım 2018'de bu ivme katlanarak artar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız