Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch konsolunun bugüne kadarki kazancı ortaya çıktı: Dudak uçuklatıyor

 
 
TweakTown ve Nintendo tarafından sağlanan verilere dayanarak derlenen bir raporda Nintendo Switch ekosisteminin bugüne kadar 69 milyar dolardan fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı. Bu devasa kazanç rakamı içerisinde 1 milyardan fazla oyun satışı ve 125 milyon konsol satışı yer alıyor.
 
Raporlara göre Switch çok kazandırmaya devam ediyor 
 
 
 
2017 yılında piyasaya sürülen ve bugün bile kazandırmaya devam eden Switch konsolu raporlara göre her dönem milyonlarca satıyor. Konsolun yayınlanmasından yedi yıl sonra bile Nintendo, Switch'e beraber yüksek kazanç elde etmeyi sürdürüyor. Rapora göre bugüne kadar orijinal konsol (ilk çıkan Switch modeli) yaklaşık 90 milyon adet satarken, 2021'in sonunda piyasaya sürülen yeni OLED modeli ise yaklaşık 15 milyon adet sattı. 
 
TweakTown'ın raporu ayrıntılı bir şekilde karşımıza çıkıyor ve Nintendo Switch'in Mart 2017'deki çıkışından Mart 2023'e kadar olan verilerini içeriyor. Satışlar son dönemlerde yavaşlasa da yeni ve daha güçlü bir Switch konsolunun çok yakın bir zamanda ortaya çıkması bekleniyor.
 
Öte yandan 31 Mart 2023 itibarıyla dünya çapında 125.62 milyon adet Switch konsolu sattı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
F1 23 Ray Tracing ve VR desteğine sahip olacak Forza Horizon 5'in oyuncu sayısı artmaya devam ediyor: 30 milyon kullanıcı!

aykut291

17.5.2023 14:19:09

0
Az kaldı yakında birtane alacam.Zeldayı öve öve en sonunda aldıracaklar bana!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız