Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Önceki Nintendo Konsollarına Kıyasla Daha Uzun Bir Yaşam Döngüsüne Sahip Olacak

 
Mart 2017'de çıkan Switch daha uzun yıllar boyunca Nintendo'nun ana platformu olarak kalacak gibi görünüyor.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Switch'in daha önce çıkan Nintendo konsollarına kıyasla daha uzun bir yaşam döngüsüne sahip olabileceğini belirtti.
 
"Amiral gemimiz Switch modeline ek olarak, sadece taşınabilir modda kullanılabilen Nintendo Switch Lite'ı piyasaya sunduk. Bu seçenek, kullanıcıların yaşam tarzına uyacak olan konsola yönelmesine olanak sağlıyor. Ayrıca mevcut oyun pazarını inceliyoruz ve gelecekte konsol geliştirmek için çeşitli yollar olduğunu düşünüyoruz."
 
"Ana odağımızı Nintendo Switch'e vererek, önceki Nintendo konsollarından çok daha farklı ve daha uzun bir donanım ömrüne sahip olabileceğimizi düşünüyoruz."
 
"Bizim için en önemli şey Nintendo Switch'in momentumunu koruyabilmemiz. Yeni oyunlar yayınlamanın yanı sıra bugüne kadar piyasaya sunduğumuz oyunları satma çabalarımızı sürdürmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz." 
 
Switch, 31 Aralık 2019 itibarıyla dünya genelinde 52.48 milyon adet satışa ulaştı. Dünya genelinde toplamda 310.65 milyon Switch oyunu satıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Astro Bot: Rescue Mission Yönetmeni Nicolas Doucet, SIE Japan Studio Yönetmenliğine Terfi Ettirildi TY the Tasmanian Tiger'ın Switch'te Yayınlanma Tarihi Açıklandı

encuni

3.2.2020 19:49:30

+1
el konsolunda psp den sonrakı en buyuk hareket switch bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız