Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surviving the Aftermath'in Tam Sürümü 16 Kasım'da Yayınlanacak

 
 
Surviving the Aftermath Erken Erişim'den 16 Kasım'da ayrılacak ve PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve Paradox Store üzerinden) için piyasaya sürülecek. Hayatta kalma simülasyon oyunu ilk olarak Ekim 2019'da Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. Ardından Ekim 2020'de Steam'e geldi.
 
Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalın ve gelişin — kaynaklar kıt ancak fırsatlar elinizin altında. Afete en dayanıklı koloniyi inşa edin, sömürgecilerinizi koruyun ve harap olmuş bir dünyayı uygarlıkla kavuşturun. unutmayın: Dünyanın sonu sadece başlangıçtır.
 
Dünyayı sona erdiren bir olaydan sonra hayatta kalanlarla koloninizi kurun ve yönetin. Kaynak toplama ve çiftçilikten keşif ve güvenliğe kadar her şeyin üstesinden gelmek için 50'den fazla eşsiz bina inşa edin. Koloninin ötesindeki vahşi dünyaya girmek için Geçit'i inşa etmeyi unutmayın. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Surviving the Aftermath Surviving Paradox Interactive kıyamet sonrası hayatta kalma koloni kurma oyunu
Visage: Enhanced Edition, Xbox Series Konsollarına Çıkış Yaptı Apple Music, PS5 Konsollarında Kullanıma Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Surviving the Aftermath
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız