Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surviving the Aftermath Erken Erişime Açıldı

 
Paradox Interactive, kıyamet sonrası hayatta kalma koloni kurma oyunu Surviving the Aftermath'in bugün Xbox Game Preview ve Epic Games Store üzerinden erken erişime açıldığını duyurdu.
 
Oyunun tam sürümünün PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store ve Steam) için gelecek yıl çıkış yapması planlanıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalın ve gelişin — kaynaklar kıt ancak fırsatlar elinizin altında. Afete en dayanıklı koloniyi inşa edin, sömürgecilerinizi koruyun ve harap olmuş bir dünyayı uygarlıkla kavuşturun. unutmayın: Dünyanın sonu sadece başlangıçtır.
 
Ev Gibisi Yok
Dünyayı sona erdiren bir olaydan sonra hayatta kalanlarla koloninizi kurun ve yönetin. Kaynak toplama ve çiftçilikten keşif ve güvenliğe kadar her şeyin üstesinden gelmek için 50'den fazla eşsiz bina inşa edin. Koloninin ötesindeki vahşi dünyaya girmek için Geçit'i inşa etmeyi unutmayın.
 
Dünyada Hayatta Kalmak
Yararlanılabilir kaynaklar, haydutlar ve daha fazlasıyla dolu altı farklı biyomun yer aldığı, yöntemsel olarak oluşturulmuş geniş bir dünyayı keşfedin. Her ortam, koloninizin hayatta kalışını etkileyecek farklı koşullara sahiptir. Dikkatli olun: Doğal afetler hayatta kalanları teste tabi tutacaktır.

Hayatta Kalmak Benim Uzmanlık Alanımdır
Koloninizin kaynaklarını ve üretimini yönetmek için her biri kendi beceri ve motivasyonlarına sahip 46'dan fazla benzersiz Uzman edinin. Onları bilimsel misyonlar, toplayıcılık görevleri ve haydutlarla savaşmak için Geçit'in ötesine gönderin.
 
Beklenmeyeni Bekleyin
Aftermath'te yaşam, ahlaki seçimler yapmanızı gerektirir. Koloninizdeki her şeyi kontrol edemeyebilirsiniz, ancak durumlara ve ortaya çıkan olaylara nasıl yanıt verdiğiniz yeni medeniyetinizin karakterini şekillendirecek.

Modlar
Surviving the Aftermath oyuncuları, Paradox Mods'u kullanarak kendi vizyonlarını hayata geçirebilir.

Neden Erken Erişim?
Surviving the Aftermath ile, topluluğun oyunun gelişmesine erkenden katılımını sağlamak istiyoruz. Erken Erişim döneminde düzenli olarak geri bildirimlerinize dayalı yeni içerikler eklenecektir. Bu oyunu tam potansiyeline ulaştırmak için birlikte çalışarak, oyuncularımızla birlikte bu maceraya atılmaktan heyecan duyuyoruz.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Surviving the Aftermath Surviving Paradox Interactive kıyamet sonrası hayatta kalma koloni kurma oyunu
Epic Games Store'da Cadılar Bayramı İndirimleri Stellaris: Federations Genişlemesi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Surviving the Aftermath
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız