Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros'un Çıkışı Wii U'ya Yaradı


     Geçtiğimiz hafta düzenlenen The Game Awards etkinliğinde en iyi dövüş oyunu ödülünü alan Super Smash Bros, Japonya'da Wii U satışlarını ikiye katladı.
 
     Bir önceki hafta 12,496 adet satan konsol, aralık ayının başından 7 Aralık'a kadar 24,469 adet satarak, bu sayıyı neredeyse ikiye katlamış. Bunun yanında 6 Aralık'ta çıkan Super Smash Bros, listeye sadece ilk günüyle dahil olsa da 227,527 adet satıldığını görüyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Alien: Isolation'un Türkçe Yaması Çıktı! Killzone: Shadow Fall'a Oyun İçi Para Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.12.2014 17:44:43

0
Şu an için özel oyunlar bakımından en çok sayıya ve yüksek puan ortalamasına sahip Wii U olmasına rağmen PS3'te oynadığım Ni No Kuni gibi uzun soluklu bir RPG Pokemon oyununu(veya Youkai Watch) Wii U'da görmeyi çok isterim. Lakin Nintendo el konsollarına özel serilerini masaüstü konsollarına uyarlamadığı gibi daha önce Gamecube'e çıkmış Luigi's Mansion oyununun devamını bile 3DS'e yaptı. Yine bir umut F-Zero'yu veya Eternal Darkness'in devamının 2 kere kickstarter başarısızlığı yaşamasını görerek Nintendo desteğiyle konsola özel olmasını isterdim.

Rachsuchtig

11.12.2014 16:18:01

0
WiiU için pokémon geleceğini sanmam çünkü pokemon genellikle el konsolları için ama stadium tarzı kaliteli animasyonlara sahip bir oyun gelirse tadindan yenmez

L-BLock

11.12.2014 14:03:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel Tek çare Pokemon ahh ahh hayali bile güzel,çıksa şöyle animasyon yönünden zengin bir Pokemon oyunu da konsol bir anda 2-3 milyon satsa,Nintendo tekrar oyun severler tarafından takip edilse.Nintendo fuarlara sıkı bir dönüş yapsa
Nintendo zaten oyun severler tarafından takip ediliyor bilader. Super Smash Bros. serisi zaten efsanedir. Ayrıca Pokémon çıkıyor. En son AS/OR çıktı. He Türkiye'de takip edeni yok. Çünkü Türkiye'deki oyuncu(?) kitlesi über grafikli oyun istiyor.

Gilthaniel

11.12.2014 12:08:25

-2
Tek çare Pokemon ahh ahh hayali bile güzel,çıksa şöyle animasyon yönünden zengin bir Pokemon oyunu da konsol bir anda 2-3 milyon satsa,Nintendo tekrar oyun severler tarafından takip edilse.Nintendo fuarlara sıkı bir dönüş yapsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız