Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros.'a Rastgele Oluşturulan Yeni Bir Arena Geliyor


      Kendi Mario bölümümüzü yarattığımız Super Mario Maker bildiğiniz gibi oldukça başarılı bir çıkış yaptı. Nintendo, Super Smash Bros. için bir Super Mario Maker arenası duyurdu.
 
       Super Mario Maker adını alacak dövüş sahası her oynadığınızda farklı bir tasarıma sahip olacak. Dövüşe başlamadan önce Super Mario Maker tanıtımlarında gördüğümüz el arene tasarımını gerçekleştirecek. Üstelik oyun boyunca kırılan blokları yine bu el düzeltecek. 
 
       Super Smash Bros. oyuncularının mutlaka sahip olmak isteyeceği bu yeni arena 30 Eylül'de hem Wii U hem de Nintendo 3DS için yayınlanacak. Henüz Nintendo arenanın ne fiyatla satılacağı hakkında bir bilgi vermiş değil. Dövüş sahasına ait eğlenceli tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Square Enix'in Minecraft Yorumu Dragon Quest: Builders'tan İlk Video Geldi Magicka 2'yeni Ücretsiz Üç Yeni Element Geldi

Kalzagg

16.9.2015 12:31:03

0
ya şu wii oyunları çok eğlenceli yeni konsolu sabırsızlıkla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız