Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone: Shadow Fall'a Oyun İçi Para Geliyor


     PlayStation 4 tarafında en önemli özel oyunlardan bir tanesi olarak gösterebileceğimiz Killzone: Shadow Fall'un yeni güncellemesiyle, oyuna 'Valor' ismi verilen oyun içi para ekleniyor.
 
     Daha önce mikro ödemelerle açılabilen kişiselleştirmeleri, artık multiplayer puanlarınıza göre kazanacağınız Valor'lar ile açacağınız kasalardan çıkartabiliyorsunuz. 80'den fazla kişiselleştirme seçeneği ve hızlı koşma gibi 12 özelliğin ye alacağı kasalar ve Volar para birimi, bugün yayınlanacak güncellemeyle oyuna eklenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Guerilla Playstation 4 Sony Killzone shadow fall FPS
Super Smash Bros'un Çıkışı Wii U'ya Yaradı 2015'te Yepyeni Bir Ratchet & Clank Oyunu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

11.12.2014 10:50:17

0
Ya anlamadığım şey şu yapın o zaman Free to Play koyun mikro ödemeleri anlayalım ama sen hem kalkıp benden 60 dolar al üstüne birde oyun içi para sat e yuh! Oyun piyasası gitgide bozulmaya başladı sektör geliştikçe kapitalizm iyice ayyuka çıktı bu işin sonu hiç iyi değil...

obantr

11.12.2014 09:06:17

+1
:D Umarım oyun içi para gerçek parayla satın alınmaz yoksa gerçekten çok kötü olur. Ben oyun içi paraya karşı değilim ama oyunu oynayanlar gerçek parayla oyun içi para almamalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone: Shadow Fall
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız