Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Maker'da Neler Yapabileceğimiz Bu Videoda


       Nintendo, kendi Mario bölümlerimizi tasarlayabileceğimiz yapım Super Mario Maker için yeni bir video paylaştı. Yayınlanan bu videoda tasarlayabileceğimiz farklı türde bölümlere örnekler veriliyor.
 
        İstediğimiz objeyi istediğimiz yerlere koyabileceğimiz gibi oyunun görünüşünü de tek bir tuşla bambaşka bir hale getirebiliyoruz. Oyunun bölüm editörünün bu kadar detaylı olması elbette ki Super Mario Maker'ın oynanış süresini uzatacaktır. Yayınlanan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Super Mario Maker Nintendo Wii U
Blood Bowl 2'den Yeni Bir Oynanış Videosu Yayımlandı Resident Evil Revelations 2'nin PS Vita İçin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

25.7.2015 01:12:46

0
Ayriyetten bir oyun cikarmak yerine Mesela Super Mario 3D land a ek bi guncelleme ile editör getirseler daha güzel olurdu hem gorsel bakimdan o oyun daha eeğlenceli.

BSC Misafiri

24.7.2015 23:58:02

0
Super Mario oynarken yıllardır hayalini kurduğum şey sonunda bu oyun ile gerçek olacak. Nintendo bu yolla yetenekli oyunseverlerin bölümlerini sonraki oyunlarda değerlendirebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız