Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suikoden Yaratıcılarından Yeni Rol Yapma Oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

 
Suikoden serisinin ana yaratıcılarından oluşan Tokyo merkezli Rabbit & Bear Studios, yeni rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'u duyurdu.

Kickstarter kampanyası 27 Temmuz'da başlatılacak ve PC versiyonu için 500,000 ABD doları fon toplamayı hedefliyorlar. Daha yüksek miktarda fon elde edilirse PlayStation 5, Xbox Series X ve Switch'e de gelecek.

2022 sonbaharında çıkması planlanıyor.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes yüksek çözünürlüklü 2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, sıra tabanlı savaşlar, piksel tabanlı karakterler, partinize katmak için 100'den fazla benzersiz karakter, savaş ve arkadaşlık hakkında bir hikaye ve ordularınızı büyütmek için kale inşa sistemi sunacak klasik JRPG'lerden esinlenen bir yapım.

Oyun lonca sistemine de sahip olacak ve oyuncular katıldıkları loncaya göre kale özelliklerini değiştirebilecek. Savaşlar en fazla 6 karakterden oluşan gruplarla yapılacak ve savaşlar ayrıca boss dövüşleri içerecek.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'a Suikoden I ve II senaryo yazarı Yoshitaka Murayama liderlik ediyor ve seriden tecrübeli isimler Junko Kawano, Osamu Komuta ve Junichi Murakami kadroda. Dört ustanın ilk defa beraber çalıştığı bir oyun ve aynı zamanda Yoshitaka Murayama ile Junko Kawano 25 yıl aradan sonra ilk defa bir araya geliyor.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Uzun fragman Kickstarter kampanyası başladığında yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Suikoden Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Rabbit & Bear Studios RPG
League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Yone Haftalık Dizi ve Film Önerisi 17: Broadchurch - Jagten

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız