Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eiyuden Chronicle'ın Yayıncılığını 505 Games Üstlenecek

 
Suikoden serisinin ana yaratıcılarından gelen yeni rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, yayıncısını buldu.

Daha önce Bloodstained: Ritual of the Night, Death Stranding PC versiyonu ve Control'ün yayıncılığını üstlenen 505 Games.
 
Geliştirici Rabbit & Bear Studios'un patronu Yoshitaka Murayama "505 Games'in Bloodstained ve Death Stranding gibi oyunlarla başarısına ve geçmişine baktığımızda ve 505 Games'tekilerle kurduğumuz güçlü ilişkileri göz önüne aldığımızda mükemmel ortağı bulduğumuzu hissediyoruz" diye belirtti.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, Kickstarter kampanyası ile hayata geçen bir proje. 4.57 milyon dolar fon toplayarak Shenmue 3 ve Bloodstained: Ritual of the Night'ın ardında Kickstarter'da tüm zamanların üçüncü en çok fon toplayan video oyunu olmayı başardı.

2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, 6 karakterli sıra tabanlı savaşlar ve Suikoden 1 ile 2'nin senaryo yazarı Yoshitaka Murayama'dan bir hikaye sunacak.
 
2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Suikoden Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Rabbit & Bear Studios RPG
Yooka-Laylee Geliştiricisi Playtonic Games Artık Oyun Yayıncılığı da Yapacak 2K Games Stüdyosu 31st Union 'Multiplayer Karakter Aksiyon Oyunu' Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız