Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Kickstarter Kampanyası 4.57 Milyon Dolar ile Sonuçlandı

 
Suikoden serisinin ana yaratıcılarından yeni rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un Kickstarter kampanyası 4,571,418 dolar ile sonuçlandı.

Böylelikle Kickstarter'da tüm zamanların üçüncü en çok fon toplayan video oyunu olmayı başardı. Birinci Shenmue 3 ve ikinci Bloodstained: Ritual of the Night.

Bu fon miktarıyla tüm hedeflere ulaşıldı. Sonuncu hedef ek bir oyundu. The Ninja Saviors ve Wild Guns ile tanınan Japon stüdyosu NatsumeAtari tarafından geliştirilecek şehir oluşturma rol yapma oyunu, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'tan önce çıkacak. Çeşitli mini oyunlar içerecek ve oyuncuların şehirler, çiftlikler ve evler inşa etmeleri için çeşitli malzemeler toplamalarına olanak sağlayacak. Bu malzemeler, çıkış yaptığında ana oyuna aktarılıp kullanılabilecek. Bu ek oyunda bir çeşit savaş mekaniği olması ve Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'ta görünecek bazı karakterlerin de yer alması düşünülüyor.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes 2022 sonbaharında çıkacak. Planlanan platformlar PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Suikoden Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Rabbit & Bear Studios RPG
Yumruk İşaretini Tom Clancy Oyununda Kötü Adamları Temsil Etmek için Kullanan Ubisoft Özür Diledi Ghostrunner Gamescom 2020 Teaser Fragmanı Yayınlandı, Özel Beta Kayıtları Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız