Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad'ın Epic Sürümü 1 Ay Gecikmeli Geliyor

 
 
Suicide Squad: Kill the Justice League'in Epic Games Store çıkış tarihi bir ay ertelendi. Oyun Şubat 2024'te diğer platformlar için yayınlanmaya devam edecek olsa da Epic'in mağazasına bir ay gecikmeli gelecek.
 
Oyun diğer platformlara belirtilen tarihte gelecek 
 
 
 
Rocksteady tarafından oyunculara sunulacak olan yeni oyun için çeşitli açıklamalarda bulunuldu ve ekip şunları aktardı: "Suicide Squad: Kill the Justice League, Epic Games mağazasında 5 Mart 2024 tarihinde çıkış yapacak. Oyunu bu mağazada ön sipariş verdiyseniz, dilediğiniz gibi ön siparişi iptal edebilir ve doğrudan geri ödemeyi alabilirsiniz. Oyun PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için 2 Şubat 2024 tarihinde gelecek."
 
Epic Games tarafındaki bu erteleme oyunun spoiler'ından kaçınmak maksadıyla sosyal medyada dikkatli davranılması gerektiğinin açıklanmasından sonra geldi. Öte yandan oyun bu zamana kadar oynanış videolarından dolayı çeşitli eleştiriler aldı. Kahraman temalı bu yapım içerisinde sürekli olarak etrafı ateşler açacak ve uçup kaçacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Jill Braff, Bethesda / Zenimax Stüdyolarının Başına Geçti Ücretsiz Ghostwire: Tokyo Oyununu Epic Games'ten Almayı Unutmayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız