Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League için Kapalı Alfa Testi Tarihi Açıklandı

 
 
Warner Bros, Suicide Squad: Kill the Justice League'in kapalı alfa testinin 30 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Bu alfa testi 4 Aralık'a kadar sürecek ve oyunu ilk kez oynamanıza olanak tanıyacak.
 
Alfa testi oyunun servis hizmeti kısmına odaklanmayacak 
 
 
 
Warner Bros, bu kapalı alfa testinin ana hikayenin sadece küçük bir parçasını sunacağını ve oyunun tamamının nasıl olacağı hakkında tam olarak fikir sahibi olmayacağımızı aktarıyor. Başka bir deyişle bu test oyunun tartışmalı GaaS (servis hizmeti) oynanış unsurlarına odaklanmayacak. 
 
Rocksteady tarafından geliştirilen Suicide Squad: Kill the Justice League, canlı servis oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun ağırlıklı olarak silah çeşitliliğine dayanıyor ve Batman: Arkham oyunları gibi yakın dövüşe odaklanmıyor. Daha önce de belirtildiği gibi bu yeni yapım tıpkı Marvel's Avengers oyunu gibi hissettiriyor. 
 
Suicide Squad: Kills the Justice League, 2 Şubat 2024'te piyasaya sürülecek.
 
Yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Steam Dolar Kuruna Geçişini Tamamladı: Birçok Oyunun Fiyatı Fırladı! Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız