Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League için 6 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios tarafından oyunculara sunulacak olan çevrimiçi odaklı süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni State of Play kapsamında yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 6 dakikalık bu oynanış videosu içerisinde ekip içerisinde yer alan dört karakter büyük bir robota karşı direnmeye ve onu alt etmeye çalışıyor.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League çıkışından sonra da desteklenecek
 
 
 
Tek başımıza veya dört oyunculu çevrimiçi co- op olarak oynayabileceğimiz bu aksiyon oyunu içerisinde birden fazla süper kahraman yer alacak. Bu karakterleri kendimiz seçebilecek ve yeteneklerini kullanabileceğiz. Her bir karakterin farklı yetenekleri ve özellikleri bulunacak. Bunları düşmanların üzerine doğru uygulayabilecek ve onları alt edebileceğiz.
 
Oyun içerisinde karakteri özelleştirebileceğimiz çeşitli kostümler yer alacak. Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber bu özelleştirmeleri bizzat görebileceğiz. Nişancı ve aksiyon unsurlarının yer aldığı bu oyun içerisinde geniş çaplı düşman bölgelerine giriş yapabilecek, çeşitli boss-patron savaşlarıyla karşılaşabilecek ve ekibimizle beraber bunları alt etmeye çalışacağız.
 
Oyun içerisinde karakterimizi özelleştirecek kosümler ve öğeler bulunacak bunun yanı sıra battle pass sistemi de yer alacak. Suicide Squad: Kill the Justice League, 26 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League yeni oynanış videosu
 
 
 
Ekibin oyunu yorumlama videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Mortal Kombat 12 bu yıl içerisinde geliyor! Street Fighter 6 için yeni oynanabilir karakterler duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.2.2023 16:58:22

0
Bildiğin shooter oyunu bu ?

arda29

25.2.2023 13:46:59

+2
Bir başka Marvel's Avengers, Anthem vakası. Yapımcı diğerlerinden daha çok güven verse de sonucun çok farklı olacağını sanmıyorum. Sunumu State of Play'de yapmış olmaları da aynı Arkham Knight gibi PC portunu sallamayacaklarını ve optimize etmeyeceklerini düşündürüyor. Umarım yanılırım.

aykut291

25.2.2023 13:33:22

+4
Neyse yapcak birşey yok bu projeye başlayalı çok oldu.WB firmalara Oyunları basit yapın niteliksiz yapın az para harcayın demiş belliki.Hogwarts Legacy le akılları başlarına gelir die umut ediyorum.Buda Gotham Knights gibi patlarsa bir sonraki projelerinde bu işlerden vagzeçmeyi tercih edecekler.Yazıklar olsun yani Batman Arkham serisini Oyun dünyasına kazandırmış bir firmanın yaptığı işe bak çay demle olmuş resmen. WB ya çöp olucak yada kendine çeki düzen vericek.Hayatta bir kuruş vermem şu Oyuna.

Sarohan

25.2.2023 13:18:20

0
Sende hangi malın alıcısıysan ona devam edersin sıkıntı yok. Deep rock galactic battle pass içeriyor sadece komzetik içerikli ve oyunun nasıl sevildiği ve tuttuğu ortada. Destiny 2 'live service' dediğin şey, halâ içerik güncellemesi alıyor ve bu işi adam akıllı başaran belki de tek oyun. RDR online battle pass var ama sonuçta oyun gene rockstar kalitesinde ve 'live service' tarzında da olsa bu oyunu kötü yapmıyor. %100 patlayacak mı orasını bilemesinde diğer tırışka ve boş beleş oyunlara benzemediği besbelli. Bu konsepte bir oyunu EA, ubizort vs ecüş bücüş nsfw karakterleri ile oyunu doldurup çıkarmaya kalksalar dediğin doğruydu.

Aragorn Elessar

25.2.2023 12:48:34

+3
Benzetme için Fortnite denen leş oyunumsuyu illa oynamış olmak gerekmiyor. Gotham Knights nasıl patladıysa buda patlayacak. %99 bile değil, %100 patlayacak. Servis oyunları hiçbir zaman tutmayacak. Sen beğendiysen alıp oynarsın dostum. Her malın senin gibi bir kaç alıcısı var sonuçta ama bu oyunun boş beleş, tırışka olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Krone

25.2.2023 12:37:23

0
Yakın dövüşten çok shooter kafasında olmuş galiba

Microphone Not Found

25.2.2023 12:32:04

0
Batman'i dövmek istiyordum Batman'e ateş etmek değil.

sh4dy_081991

25.2.2023 11:06:53

0
Çok değişik olmuş oyun, hayal ettiğimden çok farklı. Bildiğin hızlı oynanan bir shooter oyunu. Alıştığımız Rocksteady oyunlarının dışına çıkmış. Şahsen ben yeni nesil bir Batman oyunu tercih ederdim ama o noktada Arkham üçlemesinden artık bayabilirdi. Bu ise oyun olarak güzel olabilir ama bana hitap etmiyor. Ara sahneler de karakterler falan çok iyi gözüküyor ama gameplay kısmı hitap etmedi bana çoğu kişide bu yüzden eleştiriyor bu oyunu bence. Çok fazla uçmalı kaçmalı bir nişancı oyunu bir değişik olmuş, sanki co-op ve multiplayer odaklı yapılmış gibi. Son zamanlarda bunu çok fazla denediler tutmadı. Bakalım bunda ne olacak.

Sarohan

24.2.2023 22:40:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri iyide şu oyunun fortnitedan ne farkı var,yani ne artısı var :D bi aya yüzüne bakılmayacak başka bir oyun daha malesef
Fortnite ile kıyas ediyorsan zaten hiç bir şey bilmediğin ortada. Çer çöp oynamaya devam et misafir.

BSC Misafiri

24.2.2023 22:30:55

+3
iyide şu oyunun fortnitedan ne farkı var,yani ne artısı var :D bi aya yüzüne bakılmayacak başka bir oyun daha malesef

Sarohan

24.2.2023 21:18:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Burrsaspor16 Firmalar ne zaman akıllanacak acaba. Bu oyununda sonu Gotham Knights gibi gözüküyor yazık emeklere...
Gotham knight her yerinden kalitesizlik basitlik akıyordu bunun onunla gram alakası yok. Gayet akıcı ve kaliteli işçilik var sadece bu firmanın karanlık ve ciddi oyunlarına alıştığı için millet böyle curcunalı oyun tuhaf geliyor şuan. Herkeste gidip sırf bir şeye benzetme hastalığı var diye ona benziyor buna benziyor deyip boş yapmış.

Burrsaspor16

24.2.2023 20:52:05

+2
Firmalar ne zaman akıllanacak acaba. Bu oyununda sonu Gotham Knights gibi gözüküyor yazık emeklere...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız