Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stumble Guys'ın Xbox Series ve Xbox One Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Scopely Ekibi tarafından oyunculara sunulan Stumble Guys'ın Xbox sürüm tarihleri açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun, Xbox Series ve Xbox One için 23 Ocak tarihinde Microsoft Store üzerinden yayınlanacak.
 
Eğlenceli bir Battle Royale deneyimini bünyesinde barındırıyor 
 
 
 
Stumble Guys, temelde oynaması ücretsiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve Battle Royale bir oyun deneyimini bizlere sunuyor. 4,99 dolarlık Stumble Bundle paketi ise şu anda Microsoft mağazası üzerinden satın alınabiliyor ve bu paket içerisinde 1600 mücevher, Sei Taishogun adlı bir görünüm ve daha fazlası yer alıyor.
 
Eğlenceli Battle Royale deneyimi ile beraber karşımıza çıkan ve çok oyunculu bir yapıyı içeren oyun, şu anda Steam üzerinden PC için App Store üzerinden iOS için ve Google Play üzerinden Android için mevcut durumda. Xbox sürümleri yoldayken, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinin de ilerleyen süreçte yayınlanması planlanıyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera
Tekken 8 için Panda Oynanış Videosu Yayınlandı Switch Oyunu Mario vs. Donkey Kong için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stumble Guys
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız