Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Panda Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulacak olan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 8 için yine oynanış videoları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ortaya çıkan yeni videoya göre Panda karakterini aksiyon içerisinde görebiliyoruz.
 
Serinin yeni oyunu Tekken 8 bu ay sonu çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
İkonik bir karakter olan Panda sevimli yanıyla ön plana çıkarken aynı zamanda vahşi tarafını diğer oyunculara karşı gösteriyor. Serinin çok beklenen oyunu arasında 30'dan fazla karakter bulunuyor ve bunları kullanmak tamamen bizim seçimlerimizle beraber gelişiyor.
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 26 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapması beklenen yapım için şu anda bir demo yayınlanmış durumda. PC için Steam platformu üzerinden yayınlanacak olan oyunun demosunu ücretsiz bir şekilde oynayabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğuna bir bakış atabilirsiniz.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Palworld Yaratık Toplama ve İnşa Etme Deneyimi Sunuyor Stumble Guys'ın Xbox Series ve Xbox One Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız